Horecakoning Arnhem opent nieuwe broodjeszaak

Horecakoning Arnhem opent nieuwe broodjeszaak

Wie goed heeft gekeken heeft Ali Deniz, bekend van de Gastronoom, Broodje To Go en de ‘Manu mondkapjes gezien bij broodje Hermoza in winkelcentrum Presikhaaf. Wat hij daar doet hebben we voor u uitgezocht. (Foto: insta)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nieuwe broodjeszaak geopend in Presikhaaf
Nee hij heeft geen part time baan gevonden om bij te beunen!. De bekende horecakoning heeft een nieuwe broodjeszaak geopend. Broodje Hermoza, naast stomerij Zeyrek, trekt nu al veel publiek aan de eerste dagen nu het net pas geopend is.

Ali Deniz is een van de partners
Ali Deniz is als partner betrokken bij Broodje Hermoza. Eerder bereikten ons signalen dat Broodje to Go een nieuwe vestiging ging openen in Presikhaaf. Achteraf bleek dat niet zo te zijn, nu bekend is geworden dan Deniz een van de partners is broodje Broodje Hermoza.

Ondanks dat de horecazaak aan een toplocatie is gevestigd was het er nooit druk volgens omwonenden. Sinds een paar dagen geleden is daar dus verandering in gekomen nu winkelend bezoek en studenten massaal langs gaan bij broodje Hermoza.

Pandeigenaar Wereldhave zal wel blij zijn met Ali Deniz en zijn partners nu er weer meer traffic is aan die zijde van winkelcentrum Presikhaaf. Of Deniz ook gaat investeren in horeca aan de andere zijde van winkelcentrum Presikhaaf is niet bekend. Zijn naam werd wel in verband gebracht met de locatie waar Kwalitaria (vaker dicht dan open) is gevestigd.

ReactiesRelated Articles

Video over radicaliserende jongeren in Arnhem

Serif Kurtdaylar van Mixed Pie maakte onlangs een filmpje over radicaliserende jongeren en ging langs bij een bijeenkomst om ook

Bilal Budak lanceert nieuwste song via Spotify

De Arnhemse rapper en songwriter Bilal Budak, uit Klarendal heeft onlangs zijn nieuwste liedje ‘Kalbim Yanar, gelanceerd via Spotify. De

Arnhemse Winterfestijn betovert binnenstad

Van 11 december tot en met 3 januari heeft Arnhem een heus winterfestijn met een grote overdekte ijsbaan, een funslide