Horecakoning Arnhem opent nieuwe broodjeszaak

Horecakoning Arnhem opent nieuwe broodjeszaak

Wie goed heeft gekeken heeft Ali Deniz, bekend van de Gastronoom, Broodje To Go en de ‘Manu mondkapjes gezien bij broodje Hermoza in winkelcentrum Presikhaaf. Wat hij daar doet hebben we voor u uitgezocht. (Foto: insta)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nieuwe broodjeszaak geopend in Presikhaaf
Nee hij heeft geen part time baan gevonden om bij te beunen!. De bekende horecakoning heeft een nieuwe broodjeszaak geopend. Broodje Hermoza, naast stomerij Zeyrek, trekt nu al veel publiek aan de eerste dagen nu het net pas geopend is.

Ali Deniz is een van de partners
Ali Deniz is als partner betrokken bij Broodje Hermoza. Eerder bereikten ons signalen dat Broodje to Go een nieuwe vestiging ging openen in Presikhaaf. Achteraf bleek dat niet zo te zijn, nu bekend is geworden dan Deniz een van de partners is broodje Broodje Hermoza.

Ondanks dat de horecazaak aan een toplocatie is gevestigd was het er nooit druk volgens omwonenden. Sinds een paar dagen geleden is daar dus verandering in gekomen nu winkelend bezoek en studenten massaal langs gaan bij broodje Hermoza.

Pandeigenaar Wereldhave zal wel blij zijn met Ali Deniz en zijn partners nu er weer meer traffic is aan die zijde van winkelcentrum Presikhaaf. Of Deniz ook gaat investeren in horeca aan de andere zijde van winkelcentrum Presikhaaf is niet bekend. Zijn naam werd wel in verband gebracht met de locatie waar Kwalitaria (vaker dicht dan open) is gevestigd.



Related Articles

SP stelt vragen over kindermisbruik in de Grote Koppel

De SP fractie in Arnhem stelt schriftelijke vragen aan het college over de zwemleraar die kleine kinderen heeft misbruikt in

Noppies huurt winkel in binnenstad Arnhem

Het bekende Nederlandse label voor baby-, kinder- en positiekleding opent binnenkort een brandstore aan de Weverstraat 30.

Lahmacun voor 1 euro bij opening nieuwe Turkse bakkerij

Bakkerij Divan aan de Hommelstraat in Arnhem heeft zeer recent een tweede vestiging geopend in ’t Spijkerkwartier, waar voorheen de

Geverifieerd door MonsterInsights