Restaurant Blauwe Hoek in Arnhem beschoten met zware wapens

Restaurant Blauwe Hoek in Arnhem beschoten met zware wapens

Restaurant De Blauwe Hoek in Arnhem is vannacht beschoten door onbekenden.(Foto: Google Streetview)

Rond middernacht is de zaak aan de Spijkerlaan beschoten door twee onbekende mannen. De politie bevestigde ook dat het mogelijk gaat om een automatische pistool. Volgens wapenexperts gaat het niet om een simpele kogelgaten van een handvuurwapen.Omstanders en buurtbewoners zijn verrast en hadden dit niet verwacht. In verschillende media komen buurtbewoners en bezoekers van de Blauwe Hoek aan het woord en bevestigen hoe rustig het altijd was bij de Blauwe Hoek.

De eigenaar van de Blauwe Hoek is ook verbaasd omdat hij dit niet zag aankomen. ‘Ik heb geen flauw idee in welke hoek ik dit moet zoeken’, verklaarde hij aan de Geliderlander.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Omdat het niet om een verdwaalde kogel gaat, lijkt het hier om een doelbewuste actie te gaan.    Bronnen uit de wijk melden dat er tientallen gaten te zijn in de ramen van De Blauwe Hoek.

Later meer….

ReactiesRelated Articles

Arnhemmers hebben weinig interesse in herdenking ‘Parijs’

Gisteren kondigde het stadsbestuur van Arnhem aan om de slachtoffers van de aanslagen in Parijs te herdenken. Het college onder

‘Bewoners Arnhem lopen ’s nachts rond met wapens’

De bewoners in Arnhem-Zuid lijken zelf maatregelen te nemen om de veiligheid in Malburgen terug te krijgen. Diverse bronnen in

Sleuteloverdracht Carnaval in stadhuis Arnhem

Op vrijdag 13 februari vond in het Arnhemse stadhuis de sleuteloverdracht plaats in verband met het carnaval. Reacties