Zware dag voor de familie’s Bağıcı en Erdoğan

Zware dag voor de familie’s Bağıcı en Erdoğan

Gisteren was het een zware dag voor de bekende Arnhemse familie’s Bağıcı en Erdoğan. De vrouw van vrijwilliger en ondernemer Cuma Bağıcı is na een ziektebed overleden. De 43-jarige Fatma Bağıcı Erdoğan (44) was nog jong en had vijf kinderen. (Voor de niet kenners onder ons. Cuma Bağıcı is een broer van Maraşlı Orhan)

De begrafenis (laatste gebed) werd woensdagmiddag door honderden mensen bijgewoond bij de Turkiyem moskee in Presikhaaf. Vanuit alle hoeken van de stad waren mensen aanwezig. Veel aanwezigen konden hun emotie niet verbergen, vanwege de band die ze hadden met haar man of de broertjes. De twee broertjes van Fatma Bağıcı Erdoğan, Ali en Ahmet Erdoğan zijn geen onbekenden in de regio vanwege hun betrokkenheid met de stad en maatschappelijke activiteiten met hun bedrijf Autogarage Vlamoven. Hierdoor was het ook veel drukker dan normaal.

(Ads)

Vanuit voetbalvereniging Elsweide waren er ook veel spelers en bekenden aanwezig die de families wilden ondersteunen met hun aanwezigheid . Aanvoerder Ahmet Bağıcı van het eerste elftal was dan ook zichtbaar aangedaan, omdat zijn neefjes en nichten nu geen moeder meer hebben.

Na het laatste gebed werd de kist met Fatma Bağıcı Erdoğan weggedragen zodat het op tijd kon vertrekken richting Kahramanmaraş (Turkije). Veel familieleden zijn ook in de avonduren vertrokken richting het vliegveld vanwege de begrafenis in Turkije.

Nadat de kist was weggedragen stonden alle aanwezigen in de rij om de families te condoleren met het verlies van hun moeder of zus. Als redactie wensen wij beide families veel sterkte met dit verlies.

ReactiesRelated Articles

Veel Arnhemmers naar Frankrijk vanwege laatste poulewedstrijd Turkije

Ongekend veel Turkse Arnhemmers waren dinsdagavond afgereisd naar Lens om Tsjechie-Turkije te live te zien in het stadion. Een verslaggever

Stad wil inwoners betrekken bij zoektocht naar geschikte locaties zonnevelden

De gemeente Arnhem wil de inwoners betrekken bij de zoektocht naar geschikte locaties voor zonnevelden in de stad. Daarom roept

Verrassende namen in Top 15 beste basisschool van Arnhem

De onderzoeksredactie van RTL nieuws blijft haar best doen om nieuws nog interessanter te maken dan dat het is. In