Gezin uit Arnhem zwaar getroffen bij ongeluk in Bulgarije

Gezin uit Arnhem zwaar getroffen bij ongeluk in Bulgarije

Een gezin uit Arnhem is betrokken geraakt bij een verkeersongeluk in Bulgarije. Dit gebeurde 20 kilometer voor de grens met Turkije (Kapikule). De BMW waarin de familie reed ging over de kop, tijdens een eenzijdige ongeluk. (foto: SilaYolu.com)

Gezin uit Arnhem was op vakantie naar Turkije

Het ongeval gebeurde op dinsdag 11 juli rond 17:45 uur op de A4 richting de grensovergang bij Edirne. Online platform Silayolu.com publiceerde het nieuws over de Arnhemmers. Een Arnhems gezin was op doortocht naar Turkije tijdens hun vakantie. Met twee auto’s was het gezin, 20 kilometer voor de grens onderweg naar Turkije, voor het ongeval gebeurde. De auto waarin het gezin reed, met kenteken (LS- XXXX) werd bestuurd door een 18-jarige die de controle over het stuur om onduidelijke redenen kwijtraakte. Waarna de auto over de kop ging en tot stilstand kwam in de struiken.

(ads) advocaat in de buurt | Advocaat nodig voor problemen met UWV

Na het ongeval raakten de ouders van de 18-jarige bestuurder en de bestuurder zelf zwaargewond. Ze werden daarna overgebracht naar de intensive care afdeling van het ziekenhuis in Svilengrad. Diverse Bronnen dichtbij de familie bevestigen dat alle betrokkenen botbreuken hebben opgelopen. (Terwijl we net om 14.15 uur ook informatie hebben ontvangen dat het wel meevalt met de gewonden. Er zou maar een gewonde zijn. Die niet zwaargewond blijkt te zijn. De bestuurder van de auto is gewoon aanspreekbaar en raakte niet gewond in tegenstelling tot eerdere berichtgeving ) Na het ongeval probeerde de dochter van het gezin, die op dat moment in een andere auto reed, contact te leggen met de verzekeraar. Deze verklaarde weinig te kunnen betekenen voor het gezin., aldus Silayolu.com

SilaYolu.com reddende engel in Bulgarije

De dochter van het gezin heeft toen via silayolu.com contact gezocht met euroturkassist waarna het gezin werd geholpen door ‘local’ Hussein Oral. De totalloss verklaarde auto werd daarna ook meteen afgevoerd naar de parkeerplaats bij de grensovergang in Edirne. Ook Ahmet Tas uit Oostenrijk was betrokken bij de eerste hulp bij dit gezin uit Arnhem. Euroturkassist en Silayolu zijn organisaties met hulplijnen in diverse landen, waardoor ze sneller, dan welke organisatie dan ook, kunnen ondersteunen in diverse landen die vakantiegangers uit Nederland en Belgie gebruiken om Turkije te bereiken.

Update 14:30:

Het gezin maakt het naar omstandigheden goed, een familielid is gewond geraakt blijkt uit de meeste recente informatie. Wij wensen het gezin en betrokkenen veel sterkte.

Terrasstoel of terrastafels voor de horeca nodig? Kortingscode: TERRAS2023

ReactiesRelated Articles

Gerrit Breeman volgt Kees Bakker op als nieuwe voorzitter van SBV Vitesse

Volkshuisvesting directeur Gerrit Breeman treedt toe tot het bestuur van Stichting Betaald Voetbal ‘Vitesse Arnhem’. Hij volgt Kees Bakker op,

Ercan Özturk is mogelijk niet vrijwillig meegegaan in de auto

De Turks Nederlandse Ercan Özturk uit Apeldoorn is sinds 28 maart 2021 vermist. De politie is al die tijd op

Arnhemse weggebruikers tevreden over wegennetwerk

Arnhemse weggebruikers zijn zeer tevreden over de verlichting, de bewegwijzering en de staat van het wegdek van de Arnhemse wegen.