Kelebek Meubels opent haar eerste winkel in Nederland: Grootschalige opening in Arnhem op 25 november!

Kelebek Meubels opent haar eerste winkel in Nederland: Grootschalige opening in Arnhem op 25 november!

Het moment waar velen naar hebben uitgekeken, is eindelijk hier: Kelebek Meubels opent haar deuren in Nederland, met een gloednieuwe vestiging in Arnhem! We zijn verheugd om dit spannende nieuws met onze gewaardeerde klanten te delen en nodigen iedereen uit om op 25 november aanstaande bij ons te zijn voor een dag vol feestelijkheden, kortingen en verrassingen.

Een feestelijke opening

Op 25 november staan de deuren van Kelebek Meubels wagenwijd open om iedereen te verwelkomen in onze prachtige showroom. We hebben met zorg en toewijding gewerkt om een ruimte te creëren die niet alleen gevuld is met de hoogste kwaliteit meubels, maar ook doordrenkt is met een sfeer van warmte en gastvrijheid. Ons team staat klaar om je te begroeten en je te begeleiden door de prachtige wereld van Kelebek Meubels.

(reclame)

Openingsactie: 30% korting!

Om onze entree in Nederland te vieren, trakteren we onze klanten op exclusieve kortingen tot wel 30% gedurende twee weken. Dit is jouw kans om hoogwaardige meubels en accessoires voor een geweldige prijs te bemachtigen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank voor je woonkamer, een comfortabel bed voor de slaapkamer, of stijlvolle tuinmeubels om van de buitenlucht te genieten, Kelebek Meubels heeft het allemaal.

Online Giveaway: Win een Cadeaubon van €500,-

Maar dat is nog niet alles! Ter gelegenheid van onze opening organiseren we een exclusieve online giveaway. Maak kans op een cadeaubon ter waarde van maar liefst €500,-

Het enige wat je hoeft te doen, is deelnemen aan onze online actie. Volg onze pagina, like de post, tag vrienden en deel het bericht voor een extra kans. Een geweldige manier om je huis te verrijken met de prachtige stukken van Kelebek Meubels.
Volg ons op insagram: @kelebek.nederland
Like onze facebook pagina: https://www.facebook.com/KelebekNederland

Verrassingen en Loting tijdens de opening op 25 november

Voor de bezoekers tijdens de openingsdag hebben we ook nog eens verrassingen in petto. Laat je naam en e-mailadres achter bij onze speciale balie, en maak kans op leuke cadeaus en kortingen. Daarnaast organiseren we een feestelijke loterij waarbij bezoekers de kans krijgen om fantastische prijzen te winnen. Het belooft een dag vol plezier en opwinding te worden!

De Wereld van Kelebek Meubels

Kelebek Meubels staat bekend om de hoogste kwaliteit meubels, maar we zijn meer dan dat. We zijn jouw partner bij het vormgeven van een thuis dat niet alleen mooi is, maar ook weerspiegelt wie je bent. Onze collecties omvatten niet alleen meubels voor de woonkamer, slaapkamer en eetkamer, maar we hebben ook een speciale collectie voor tuinmeubels, kinderkamers en een schitterend aanbod aan accessoires en decoraties.

Van tijdloze stukken die elegantie toevoegen aan je woonruimte tot speelse ontwerpen voor de kinderkamer, Kelebek Meubels heeft alles in huis om jouw huis om te toveren tot een plek die je met trots jouw thuis noemt.

Onze Belofte

Bij Kelebek Meubels streven we naar meer dan alleen het leveren van meubels; we willen een ervaring bieden. Een ervaring van kwaliteit, stijl en persoonlijke aandacht. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het kiezen van de perfecte stukken die aansluiten bij jouw stijl en behoeften. We geloven dat je huis meer is dan alleen een plek; het is een verlengstuk van wie je bent.

Bezoek ons op 25 november

Mis deze kans niet om de magie van Kelebek Meubels te ervaren. Kom op 25 november naar onze opening in Arnhem en ontdek de prachtige wereld van hoogwaardige meubels en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een specifiek stuk of gewoon inspiratie wilt opdoen, wij heten je van harte welkom.

Kelebek Meubels Nederland kijkt ernaar uit om een nieuwe dimensie van comfort en stijl aan jouw huis toe te voegen. Tot ziens op 25 november!

Opening
Datum 25 november 15:00 uur
Locatie: Vlamoven 37, 6826 TM Arnhem

(reclame)


Related Articles

Let op gladheid na sneeuwbui in Arnhem

Vrijdagnacht was het weer zover. Een sneewbui zorgde ervoor dat Arnhem weer spierwit is geworden.

RTL Nieuws publiceert ‘vieze’ supermarkten en bakkers uit Gelderland

RTL Nieuws publiceerde vrijdagavond een lijst met supermarkten, bakkers en slagers uit ‘jouw’ buurt die hun hygiëne of voedselveiligheid niet op

Arnhem krijgt er 100 voetbalvelden aan natuur bij

Arnhem krijgt er 62 hectare aan natuur bij zodra het bestemmingsplan voor de ontwikkeling van het Arnhemse uiterwaardengebied Stadsblokken-Meinerswijk wordt