Dertien uur lang gratis cultuur tijdens UitnachtArnhem

Dertien uur lang gratis cultuur tijdens UitnachtArnhem

Iedereen is welkom tijdens de zesde editie van Uitnacht Arnhem om op vrijdag 26 januari van 16:00 tot 05:00 uur kunst en cultuur te beleven. Het gevarieerde en uitgebreide programma van Uitnacht Arnhem biedt dertien uur lang gratis cultuur, dans, kunst, mode, muziek, tekst en theater in volle glorie.
Het complete programma is te vinden op de website
www.uitnacht.nl

Luister naar een verhaal verteld door burgemeester Ahmed Marcouch bij ABC Libertas, dans met dansschool Versteegh in de grote zaal van de Mode Incubator of luister naar het Klarendal Jazzorkest in Huis van Puck. Kijk naar diverse dans-, muziek- en theateracts op 22 locaties in Klarendal en loop langs een expositie van Plaatsmaken in de etalages van het Modekwartier. Bezoek de diverse kunstateliers, maak kans op een persoonlijk portret in galerie-gang en dans de salsa bij Yasalsa. Met – een greep uit – dit gevarieerde programma trapt Uitnacht Arnhem af met Bubbel 1.

(ADS) Aankoopbegeleider en hypotheekadviseur O. Ozay namens ozQur

De projectleiders Jurriën Schobben en Alberto Villanueva zijn er zelf een beetje stil van: ‘En dan te bedenken dat er nóg drie bubbels zijn. Stilzitten is er voor ons nu niet bij. We zijn heel druk om samen met alle instellingen en artiesten deze zesde editie van Uitnacht Arnhem voor te bereiden. En dat gaat heel goed, want het programma is nu online bekend gemaakt, de vlaggen hangen in de stad en de posters rollen vers van de pers. We kunnen niet wachten tot de Uitnacht begint en hopen dat iedereen komt kijken!’.

Tango, TikTokdans en theater in Bubbel 2

Dans, muziek, kunst, TikTokdans en zang staan op het programma in Musis. Laat er ook je nagels kunstzinnig versieren door het Kröller Müller Museum en doe yoga op muziek van Phion. Bewonder grafisch design bij Risowiso en kijk kunst bij POST. Dans mee met The Pink Panter Party van Introdans in 5th Avenue (ook in Bubbel 3) en dompel je onder in virtual reality en videogame bij Willemeen. Bezoek het danswalhalla in de Koepelkerk en proef de tango bij Flor de Fango. Of kom naar het Velperplein waar Muziektheater de Plaats een voorstelling tussen de bomen speelt.Related Articles

AZC Arnhem met 15 man op de vuist

De asielzoekers van het AZC in Arnhem zijn in het weekend op de gegaan. Dat bevestigt de politie. De vechtpartij

Eda Doğanay en Mustafa Özarslan aanwezig tijdens ‘Türkü Gecesi’ in Oldebeth

De bekende Turkse zanger Mustafa Özarslan (grup Çığ) en zangers Eda Doğanay komen vrijdag 25 november naar Oldebeth voor een Turkse ‘Türkü

Veel vraag naar tickets wedstrijd FC Twente – Fenerbahce

FC Twente heeft zich net als de Turkse club Fenerbahce geplaatst voor de play-offs van de UEFA Conference League. FC

Geverifieerd door MonsterInsights