Exclusieve Vitesse-actie door Grieks restaurant Delphi

Exclusieve Vitesse-actie door Grieks restaurant Delphi

Vitesse en restaurant Delphi zijn al ruim 25 jaar met elkaar verbonden. Veel grote namen van de trots van Arnhem gaan regelmatig uit eten bij ‘ De Griek’ of spreken daar regelmatig. Van bestuursleden tot voetballers; je komt er iedereen tegen. Als het even meezit kom je in de zomer ook Theo Janssen tegen op het terras.
Behalen bekerfinale wordt gevierd
Delphi wil het behalen van de Beker-Finale vieren en gaat daarom onder de ‘likers’ van het bericht op facebook een aantal exclusieve Vitesse ballen en shirts uitdelen. ‘Hoe meer likes, hoe meer prijzen er zullen zijn ‘, aldus het management van Delphi.

Drie bijzondere Vitesse spelers
Delphi gaat drie prijzen verloten onder alle ‘likers’. En als de pagina van Delphi ook een ‘like’ krijgt maak je kans op een volledig verzorgd diner voor 2 personen. Het management van Delphi maakt op 1 mei 2017 bekend wie de winnaars zijn. Volg Delphi daarom ook via Facebook.
ReactiesRelated Articles

Bij Elsweide wordt het gras duurzaam gemaaid dankzij een robotgrasmaaier

Bij voetbalclub Elsweide in Arnhem wordt het gras duurzaam gemaaid dankzij een volautomatische robotgrasmaaier van Vitaro. De robotgrasmaaier zorgt ervoor

‘Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat hij…’

De bekende Arnhemse barber Amir is tegenwoordig ook met de auto op vakantie. De kapper aan de Hommelstraat (By Barber)

Eindelijk een snelle manier om rijbewijs aan te vragen in Arnhem

Het project Digitaal Aanvragen Rijbewijs is op 1 oktober gestart. Tegenwoordig kun je de verlenging van de rijbewijs online aanvragen