OM maakt helaas meer bekend over moord op Romy (14)

OM maakt helaas meer bekend over moord op Romy (14)

Het OM maakte woensdagmiddag bekend dat het 14-jarige meisje (Romy) uit Hoevelaken seksueel is misbruikt. Het lichaam van Romy werd gevonden in Achterveld. (foto: screenshot youtube)14-jarige verdachte zit vast
Inmiddels zit een verdachte van 14 jaar vast in de cel. Volgens het OM kende hij het slachtoffer van school. De jongen wordt er van verdacht dat hij Romy seksueel misbruikt heeft en om het leven heeft gebracht. Of ze in dezelfde klas zaten, is ook niet bekend. Meer informatie werd er niet gedeeld door het OM.

Langer vastzitten
Donderdag zal de rechter-commissaris bepalen of de jongen langer moet vastzitten of dat hij vrij mag rondlopen. Ondanks dat niet bekend is wat voor bewijs het OM gaat niemand er vanuit dat de verdachte uberhaupt vrij komt in afwachting van een zitting.

ReactiesRelated Articles

Actie bij Sofram: Broodje döner en blikje voor 5 euro

De heropening van horeca vanaf 1 juni 2020 wordt bij cafetaria Sofram in Elderveld groots gevierd. Het bedrijf wil dit

Turks-Nederlandse moeder leeft al een jaar op straat in haar auto

De ellende voor deze Turkse Nederlander begon allemaal in 2011. Een koeriersbedrijf dat zij met haar ex-man runde ging failliet.

Is dit een steun voor de PKK?

SP-Kamerlid Harry van Bommel roept op om te demonstreren voor “vrede” in Turkije. “Stop geweld; staakt het vuren,” laat Van