OM maakt helaas meer bekend over moord op Romy (14)

OM maakt helaas meer bekend over moord op Romy (14)

Het OM maakte woensdagmiddag bekend dat het 14-jarige meisje (Romy) uit Hoevelaken seksueel is misbruikt. Het lichaam van Romy werd gevonden in Achterveld. (foto: screenshot youtube)14-jarige verdachte zit vast
Inmiddels zit een verdachte van 14 jaar vast in de cel. Volgens het OM kende hij het slachtoffer van school. De jongen wordt er van verdacht dat hij Romy seksueel misbruikt heeft en om het leven heeft gebracht. Of ze in dezelfde klas zaten, is ook niet bekend. Meer informatie werd er niet gedeeld door het OM.

Langer vastzitten
Donderdag zal de rechter-commissaris bepalen of de jongen langer moet vastzitten of dat hij vrij mag rondlopen. Ondanks dat niet bekend is wat voor bewijs het OM gaat niemand er vanuit dat de verdachte uberhaupt vrij komt in afwachting van een zitting.

ReactiesRelated Articles

Milli Görüş bouwt megamoskee voor 32 miljoen euro

Islamitische organisatie Milli Görüş gaat een megamoskee bouwen voor 32 miljoen euro. Dit is geen grapje! De bouw van de

Davutoglu: ‘Turkije vergeet Palestijnen niet eens in zijn dromen’

De Turkse premier Ahmet Davutoğlu reageerde dinsdag fel op enkele uitlatingen op de Turkse regering dat Turkije ten koste van

VIDEO Soufiane Touzani over de situatie van zijn broeder Abdelhak Nouri aan IE-DER-EEN

Sufiane Touzani was tot nu toe nog niet klaar om een reactie te geven omtrent de gebeurtenissen van zijn broeder