VIDEO Kassa van volle discotheek in Arnhem wordt leeggeroofd

VIDEO Kassa van volle discotheek in Arnhem wordt leeggeroofd

Discotheek in Arnhem krijgt bezoek van twee gasten met een ander doel dan alleen feesten.
Loft
Discotheek Loft is een van de bekendere discotheken in Arnhem. De discotheek waar verschillende thema avonden worden gehouden met resident DJ’s en Guest DJ’s heeft twee etages. Loft Arnhem is een van de drukst bezochte uitgaansgelegenheden van de Korenmarkt in Arnhem. Helaas komen niet alle gasten om een leuk weekend/ leuk te feesten, zo blijkt uit de beelden onder aan dit artikel.

Kassa leeggeroofd
Op de beelden hieronder is te zien dat de twee mannen op dat moment een ander doel hebben dan alleen maar feesten. De twee mannen op beeld staan bij de garderobe. Een van hen doet een poging de kassalade te openen om daar vervolgens geld uit te halen. Zoals te zien is lukt de poging en halen ze er geld uit. Omdat ze merken dat er geen personeelslid is, worden ze brutaler en lopen ze naar de kassa en halen deze bijna helemaal leeg. Ze gaan er vandoor met ongeveer een bedrag van ruim €500,-. Dit gebeurde in de volle discotheek Loft op 11 maart jl.

ReactiesRelated Articles

Gebroeders Erdogan knallen in garage Vlamoven Arnhem

De gebroeders Erdogan hebben een mooi en goedlopend bedrijf weten te vestigen in Arnhem. Broer Ali en broertje Ahmet zijn

Elderveld aantrekkelijk voor hennep-kwekers

Elderveld schijnt in trek te zijn bij hennep-kwekers omdat er amper controle is in vergelijking met de wijken Klarendal, Malburgen

Breaking! Militaire helicopter vliegt rond boven Arnhem

Donderdagochtend is Arnhemmer wakker gemaakt  door een militaire helicopter die rondvliegt boven de stad. Dit zorgde op social media voor