Mr. Zarabot is weer terug van vakantie

Mr. Zarabot is weer terug van vakantie

De bekende Arnhemse barber en amateurvoetballer Huseyin ‘Zarabot’ Akdeniz is weer terug van vakantie. Bronnen dichtbij Kapsalon Koksal bevestigen dat de speler na een lange vakantie weer terug is in het land. Een foto van een lezer gaf ook meer duidelijkheid.

Terug vanwege voorbereidigen

Huseyin Akdeniz is op tijd terug van vakantie vanwege voorbereidingen van het nieuwe voetbalseizoen bij voetbalclub Elsweide. Akdeniz werd zaterdagavond gespot toen hij de 26-jarige middenvelder van Elsweide Veyis Ozkara knipte. Veel voetballers van Elsweide worden geknipt door Mr. Zarabot.


Plek in de basis is geen zekerheid

Veyis Ozkara en Huseyin Akdeniz moeten zich wel gaan voorbereiden op de strijd bij Elsweide. Beide spelers krijgen straks te maken met sterspelers die zich hebben aangemeld bij Elsweide. Of de twee spelers ,net als in voorgaande seizoenen, ook een basisplek hebben is niet duidelijk. Ozkara heeft zelf wel veel vertrouwen in een goede afloop: ‘Mijn plek is altijd zeker in de basis. Ik vertrouw er op dat ik ook in het nieuwe seizoen basisspeler ben ongeacht alle concurrentie. Ik ben nog maar 26 jaar en blijf me ook steeds ontwikkelen.’

Binnenkort weten we meer als de trainingen bij Elsweide zijn begonnen. Trainer Rasid Gunes is ook nog niet terug van zijn vakantie.
ReactiesRelated Articles

Opvallende namen tijdens training selectie-elftal Elsweide

Ondanks dat veel spelers van Elsweide genieten van een warme vakantie in Turkije is trainer Rasid Gunes samen met assistent-trainer

SML-speler Zeyrek gaat niet naar Turkse topclub Besiktas

SML-speler Akin Zeyrek blijft ‘gewoon’ bij SML voetballen. Zeyrekt speelt tegenwoordig in de A-jeugd van SML en is een bepalende speler

Harun Köprülü scoort twee belangrijke doelpunten tegen Voorst

Elsweide heeft de goede start van de derde periode een goede vervolg gegeven door weer te winnen. De ploeg uit