Mr. Zarabot is weer terug van vakantie

Mr. Zarabot is weer terug van vakantie

De bekende Arnhemse barber en amateurvoetballer Huseyin ‘Zarabot’ Akdeniz is weer terug van vakantie. Bronnen dichtbij Kapsalon Koksal bevestigen dat de speler na een lange vakantie weer terug is in het land. Een foto van een lezer gaf ook meer duidelijkheid.

Terug vanwege voorbereidigen

Huseyin Akdeniz is op tijd terug van vakantie vanwege voorbereidingen van het nieuwe voetbalseizoen bij voetbalclub Elsweide. Akdeniz werd zaterdagavond gespot toen hij de 26-jarige middenvelder van Elsweide Veyis Ozkara knipte. Veel voetballers van Elsweide worden geknipt door Mr. Zarabot.


Plek in de basis is geen zekerheid

Veyis Ozkara en Huseyin Akdeniz moeten zich wel gaan voorbereiden op de strijd bij Elsweide. Beide spelers krijgen straks te maken met sterspelers die zich hebben aangemeld bij Elsweide. Of de twee spelers ,net als in voorgaande seizoenen, ook een basisplek hebben is niet duidelijk. Ozkara heeft zelf wel veel vertrouwen in een goede afloop: ‘Mijn plek is altijd zeker in de basis. Ik vertrouw er op dat ik ook in het nieuwe seizoen basisspeler ben ongeacht alle concurrentie. Ik ben nog maar 26 jaar en blijf me ook steeds ontwikkelen.’

Binnenkort weten we meer als de trainingen bij Elsweide zijn begonnen. Trainer Rasid Gunes is ook nog niet terug van zijn vakantie.
ReactiesRelated Articles

Arnhem hoort Orhan Delibas te eren door een straat naar hem te vernoemen

In Schiedam wil PvdA-raadslid, Peter Groeneweg, dat straten op het nieuwe sportpark vernoemd worden naar sporters uit de stad. Reacties

Bariş Dagaşan bezorgt Elsweide een punt

Bariş Dagaşan is een belangrijke speler voor de nieuwe trainer van Elsweide, Rasid Gunes. De middenvelder was zondag in zijn

Futsal Elsweide wint overtuigend van Dynamo Lelystad

Afgelopen vrijdag won Futsal Elsweide met 7-3 van Dynamo Lelystad. In sporthal Valkenhuizen wonnen de Arnhemmers van de gasten uit