PromoSign krijgt bezoek van bekende Arnhemse ondernemer

PromoSign krijgt bezoek van bekende Arnhemse ondernemer

PromoSign bestaat alweer 10 jaar en is veel groter dan vele jaren geleden. Het bedrijf is een van de toonaangevende bedrijven uit de regio op het gebied van promotiemateriaal voor evenementen of voor bedrijven.

Vaste klant bij PromoSign

Een van de vaste klanten van PromoSign is Car Cleaning Arnhem uit Arnhem-Zuid. Via social media deelde directeur Serkan Ozyilmaz van Car Cleaning Arnhem dan ook unieke foto’s van het personeel en de nieuwe locatie van PromoSign toen hij op bezoek ging om PromoSign te feliciteren. Bijna alle medewerkers van PromoSign staan dan ook trots te genieten op de foto. Ozyilmaz: ”Deze vrienden zijn de besten in hun vak. Na tien jaar handel en vriendschap staan we samen op de foto”De Turkse Arnhemmer Serkan Ozyilmaz is de laatste tijd een fenomeen geworden op social media. Alle werkzaamheden en bedrijfsbezoeken worden online gezet waardoor heel Arnhem en Turkije mee geniet van alle posts. Het bezoek aan het nieuwe pand van PromoSign was ook zo een post wat onlangs werd gedeeld. Ozyilmaz zorgt met zijn post voor indrukwekkende beelden. Behalve dat hij promotie maakt voor Car Cleaning Arnhem, is hij ook actief bezig met het promoten van anderen bedrijven of festivals in de stad.

ReactiesRelated Articles

KDA: Parkeerterrein provinciehuis blijft sfeervol tot bekerfinale Vitesse

Heel Arnhem is woensdagavond al begonnen met het vieren van Koningsdag. De verschillende festivals in de stad zijn al begonnen

Meer Arnhemmers zetten hun huis te koop

ARNHEM – Arnhemse woningzoekers zagen in het afgelopen kwartaal hun kansen om een woning te kopen toenemen. Nadat de verkoopdynamiek

Wat te doen met vermogen en panden in Turkije?

Veel Nederlanders of Nederlandse Turken hebben panden, een investering of vermogen in Turkije. Reacties