Bekende kebabzaak uit Arnhem opent vestiging in Dieren

Bekende kebabzaak uit Arnhem opent vestiging in Dieren

Hoewel het allemaal niet helemaal duidelijk ıs draait de geruchtenmachine inmiddels al wel rond. Een kebab-ondernemer uit Arnhem is serieus op zoek naar groeimogelijkheden in Dieren.

Bekend van het Dönerkraampje

Barlas Döner uit Arnhem, bekend van het kraampje bij de Aldi, Klarendal en lokale evenementen zou volgens verschillende bronnen nadenken over een vestiging in de gemeente Rheden, in Dieren. Hoewel de eigenaar van Barlas Döner ontkent dat hij zoiets van plan is, lijkt het wel een logische stap.

Ook veel bezoekers uit Dieren

Het kraampje van Barlas Döner staat vrijdags namelijk altijd vol met bezoekers uit Dieren. De Dierenaren trekken vaak naar Arnhem voor hun wekelijkse boodschappen alvorens de dag wordt afgesloten met een broodje Döner. Het kraampje van de bekende kebabzaak heeft dus ook in de regio een goede naam opgebouwd en is een echte publiekstrekker geworden. Het vlees bij Barlas is namelijk niet standaard zoals wij dat kennen. De lapjes Döner worden bij Barlas zelf gemaakt en op een spies gelegd.

Zo maakt men Döner

De eigenaar van Barlas Döner reageerde onlangs heel onduidelijk en ontkende dat er een vestiging zou komen in Dieren, aldus bronnen uit de Arnhemse wijk ’t Broek. Of dit ook de werkelijkheid is zullen we in de aankomende weken zien.ReactiesRelated Articles

Gastje (21) gepakt met ruim kilo hennep en openstaande boete

ANPR apparaat verlinkt de 21-jarige Waalwijker en loopt tegen de lamp. Reacties

Twee meisjes stelen voor 600 euro aan strings en BH’s bij Primark

Twee meisjes hebben zaterdagochtend in Arnhem voor bijna 600 euro aan strings en BH’s gestolen bij de Primark. De meiden

VIDEO Treitervlogger Ismail Ilgun krijgt klappen van boze Turk uit Zaandam

Hoodvlogger Ismail Ilgun staat al enige tijd in de spotlights. De ene groep vindt hem geweldig en de andere groep