Arnhem levert bokskampioen van Noord Nederland

Arnhem levert bokskampioen van Noord Nederland

Nordin ‘Marvelous Assasin’ Tadlaoui is een trotse vertegenwoordiger van boksschool Boxing by Kasap en de stad Arnhem. De leerling van de Arnhemse bokstrainer Sayit Yanki werd zondag in Nieuwegein bokskampioen van Noord Nederland. De bokstempel van de voltreffer was goed gevuld met veel publiek. Tadlaoui trok eerder ook al veel publiciteit vanwege zijn sparringsessie tegen de bekende Alicia Holzken. (foto: Nordin Tadlaoui (rood), Ismael Tadlaoui en bokstrainer Sayit Yanik)

Nordin Tadlaoui wint overtuigend in finale

Nordin Tadlaoui vocht in de klasse tot 60 kg en was al weken bezig met de voorbereidingen in Arnhem. Tijdens de wedstrijd had de Arnhemmer ook geen enkele keer moeite met Don Petter van team Flevoland. Tadlaoui won dan ook overtuigend op punten met 3-0.  In de halve finale, een dag eerder, won Tadlaoui ook al overtuigend van Anas Nounouhi van Boksteam Vargas. Ook toen won de Arnhemmer op punten (3-0) van zijn tegenstander.

De andere kampioen uit Arnhem was Jimmy Kimmel van Boksacademie Arnhem die op 2-1 met punten won van Jaimy van Leeuwen. Kimmel speelde in de gewichtsklasse tot 64kg.

Arnhem stelt steeds meer voor als boksstad in Nederland. Veel grote boksnamen komen onder andere naar Boxing By Kasap om mee te trainen. En met deze kampioenen hoort Arnhem er serieus bij, in vergelijking met andere grote bokssteden. In 2016 waren Hendrik van der Vaart (18) en Ismael Tadlaoui (23) ook al kampioen van Nederland. Beide boksers trainen ook bij Boxing by Kasap in Arnhem.




Related Articles

Elsweide heeft ook geen moeite met Eldenia

Elsweide E1 blijft het goed doen onder leiding van succescoach Harun Koprulu. Tegenstander Eldenia E2 werd vandaag op een 0-4

Tolgahan Cicek volop bezig in Antalya

Tolgahan Cicek de verdediger onder contract bij De Graafschap is met zijn teamgenoten volop aan het trainen in Antalya/Belek. De

Succescoach Harun Koprulu houdt het spannend met Elsweide O13

Elsweide O13 won zaterdag met 8-0 van VDA O13-5 en is hierdoor nog steeds derde in de derde klasse met

Geverifieerd door MonsterInsights