Arnhem levert bokskampioen van Noord Nederland

Arnhem levert bokskampioen van Noord Nederland

Nordin ‘Marvelous Assasin’ Tadlaoui is een trotse vertegenwoordiger van boksschool Boxing by Kasap en de stad Arnhem. De leerling van de Arnhemse bokstrainer Sayit Yanki werd zondag in Nieuwegein bokskampioen van Noord Nederland. De bokstempel van de voltreffer was goed gevuld met veel publiek. Tadlaoui trok eerder ook al veel publiciteit vanwege zijn sparringsessie tegen de bekende Alicia Holzken. (foto: Nordin Tadlaoui (rood), Ismael Tadlaoui en bokstrainer Sayit Yanik)

Nordin Tadlaoui wint overtuigend in finale

Nordin Tadlaoui vocht in de klasse tot 60 kg en was al weken bezig met de voorbereidingen in Arnhem. Tijdens de wedstrijd had de Arnhemmer ook geen enkele keer moeite met Don Petter van team Flevoland. Tadlaoui won dan ook overtuigend op punten met 3-0.  In de halve finale, een dag eerder, won Tadlaoui ook al overtuigend van Anas Nounouhi van Boksteam Vargas. Ook toen won de Arnhemmer op punten (3-0) van zijn tegenstander.

De andere kampioen uit Arnhem was Jimmy Kimmel van Boksacademie Arnhem die op 2-1 met punten won van Jaimy van Leeuwen. Kimmel speelde in de gewichtsklasse tot 64kg.

Arnhem stelt steeds meer voor als boksstad in Nederland. Veel grote boksnamen komen onder andere naar Boxing By Kasap om mee te trainen. En met deze kampioenen hoort Arnhem er serieus bij, in vergelijking met andere grote bokssteden. In 2016 waren Hendrik van der Vaart (18) en Ismael Tadlaoui (23) ook al kampioen van Nederland. Beide boksers trainen ook bij Boxing by Kasap in Arnhem.


ReactiesRelated Articles

Harde kern Elsweide onderweg naar Antalya

De harde kern van voetbalclub Elsweide is op vakantie gegaan naar Antalya. Reacties

Videobeelden AFC Arnhem – Panathinaikos (0-10)

Het komt niet vaak voor dat een Arnhemse amateurclub een oefenwedstrijd speeld tegen een profclub uit het buitenland. Maar voor

Echte Vitesse-fans hebben zwarte en gele kerstballen

Voetbalclub Vitesse zorgt ervoor dat de fans van de club ook tijdens kerst kunnen genieten van hun club en de