Wordt Gül Akcaova de TechGirl van de maand November 2017?

Wordt Gül Akcaova de TechGirl van de maand November 2017?

De founder van de app Mattie Gül Akcaova is ook kandidaat om TechGirl van de maand november 2017 te worden. Samen Noraly van der Hulst en Nicky Ter Maat is Gül Akcaova kandidaat voor deze titel.

Founder van app Mattie

Gül Akcaova heeft de app Mattie in het leven geroepen om het smartphonegebruik met een simpel systeem te verminderen. Samen met een ontwikkelaar heeft ze deze app naar iOS en PlayStore gebracht zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Mattie hielp haar tijdens haar studie

Gül Akcaova (25) bedacht destijds deze app om haar studie af te ronden zonder dat ze steeds gestoord werd door anderen. Gül bedacht een tijdslot voor social media, zoals Facebook, Instagram en WhatsApp. Dankzij de app ‘Mattie’ kunnen studenten dan een social media-vrije periode instellen. Inmiddels is ze al weer maanden verder en wordt haar app door veel studenten en bedrijven gebruikt.

Stemmen kan tot en met vrijdag 1 december 23.59 uur. Op maandag 4 december maakt TechGirl.nl de winnares bekend nadat alle stemmen zijn bekeken.



Related Articles

LET OP Als dit nummer je belt niet terugbellen!

Word je gebeld door een onbekend buitenlands nummer dat begint met +22 of +44? Neem dan niet op en bel

Per 18 seconden vliegt er een vliegtuig boven Turkije

De cijfers van het vliegverkeer boven Turkije in 2015 zijn onlangs bekend gemaakt. Om de 18 seconden (gemiddeld) vliegt er

Rundergehakt bij de Albert Heijn of Tuna halal?

De Albert Heijn heeft deze week weer een belangrijke actie waar veek vraag naar zal zijn. Het rundergehakt dat deze

Geverifieerd door MonsterInsights