Wordt Gül Akcaova de TechGirl van de maand November 2017?

Wordt Gül Akcaova de TechGirl van de maand November 2017?

De founder van de app Mattie Gül Akcaova is ook kandidaat om TechGirl van de maand november 2017 te worden. Samen Noraly van der Hulst en Nicky Ter Maat is Gül Akcaova kandidaat voor deze titel.

Founder van app Mattie

Gül Akcaova heeft de app Mattie in het leven geroepen om het smartphonegebruik met een simpel systeem te verminderen. Samen met een ontwikkelaar heeft ze deze app naar iOS en PlayStore gebracht zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Mattie hielp haar tijdens haar studie

Gül Akcaova (25) bedacht destijds deze app om haar studie af te ronden zonder dat ze steeds gestoord werd door anderen. Gül bedacht een tijdslot voor social media, zoals Facebook, Instagram en WhatsApp. Dankzij de app ‘Mattie’ kunnen studenten dan een social media-vrije periode instellen. Inmiddels is ze al weer maanden verder en wordt haar app door veel studenten en bedrijven gebruikt.

Stemmen kan tot en met vrijdag 1 december 23.59 uur. Op maandag 4 december maakt TechGirl.nl de winnares bekend nadat alle stemmen zijn bekeken.

ReactiesRelated Articles

VoetbalTurks.nl niet bereikbaar na aanval concurrent

Voetbalnieuwssite VoetbalTurks.nl is sinds vanochtend niet meer bereikbaar na een aanval van ‘hackers’. Reacties

‘Door VS uitgedeelde wapens nu in Turkije gebruikt door de PKK’

Mete Yarar maakte tijdens een tv-programma duidelijk dat tijdens de laatste operaties tegen de PKK is gebleken dat er veel

HEFTIGE BEELDEN Engelse voetbalterroristen gaan nu al los in Marseille

De beelden uit Marseille zijn heftiger dan ooit. Engelse voetbalterroristen gaan er op los is te zien bij het filmpje hieronder.