Burgemeester Marcouch traint als een beest bij fitnessclub in Arnhem

Burgemeester Marcouch traint als een beest bij fitnessclub in Arnhem

Burgemeester Marcouch doet toch echt meer dan vergaderen en lintjes knippen tijdens allerlei openingen in de stad. De burgemeester van Arnhem gebruikt zijn ‘vrije tijd’ goed om ook aan zijn conditie te werken. Veel tijd heeft de burgervader niet, waardoor hij er voor heeft gekozen om te trainen met een personal trainer. Dit verklaart dan ook waarom Marcouch er uit ziet als een afgetrainde worstelaar.Fitnessclub van het jaar in Arnhem

Marcouch krijgt een zware training bij FormUpgrade Arnhem. Natuurlijk heeft meneer Ahmed Marcouch niet zomaar gekozen voor FormUpgrade. FormUpgrade is een beweegcentrum waar iedereen welkom is voor (medische) sport en beweeg begeleiding van een hoog niveau. Het bedrijf dat ooit is opgericht door huisarts Ton Verheij en sportgoeroe Thomas Verheij heeft al vele prijzen gewonnen. FormUpgrade is inmiddels al gekozen tot sportaanbieder van het jaar van in de gemeente Arnhem en is ook al verkozen tot fitnessclub van het jaar in Arnhem.

Marcouch traint als een beest

Volgens bronnen uit Klarendal traint de burgemeester echt als een beest. ‘Je zou echt niet zeggen dat deze man 48 jaar is en nog steeds zo fit is. Hij schijnt zo tekeer te gaan tijdens het sporten dat je haast zou denken dat hij 18 jaar is.’ Hoe vaak Marcouch en bij wie hij is niet bekend. Als oud-politieagent heeft Marcouch natuurlijk net even iets meer ervaring dan anderen en weet hij hoe belangrijk sport en beweging is.

ReactiesRelated Articles

Fiets total loss na aanrijding op gevaarlijkste kruispunt van Arnhem

Het oversteken van de P. Calandweg lijkt alles behalve makkelijk. Onlangs was het weer raak toen een fietser werd onderschept

Arnhemmers klagen over geluidsoverlast tijdens eerste editie van ASM-festival

Zaterdagavond kwamen ongeveer 10.000 bezoekers op de eerste editie van het ASM-festival. De organisatie was tevreden met de eerste editie

Zware dag voor bekende Arnhemse scheidsrechter

Arnhemmer Burak Bahran is bekend als scheidsrechter van amateurwedstrijden bij voetbalclub Elsweide, maar ook als supporter van Vitesse. De Arnhemmer