Sjaaltje of shirtje van AS Roma? Agenten grijpen direct in!

Sjaaltje of shirtje van AS Roma? Agenten grijpen direct in!

Burgemeester Ahmed Marcouch heeft donderdagavond geen zin in relschoppers in Arnhem. Rekening houdend met de harde kern van Vitesse grijpt de burgervader in om een confrontatie tussen de harde kern van Vitesse en AS Roma te voorkomen. (foto: archief/ info)

Avond mag niet verpest worden door relschoppers

Burgemeester Ahmed Marcouch: ”Het bereiken van de volgende ronde in de UEFA Conference League is een bijzonder prestatie van Vitesse. Het belooft een prachtige spannende voetbalavond te worden in een nagenoeg uitverkocht Gelredome. Ik zal niet toestaan dat deze avond wordt verpest door relschoppers die goedwillende supporters en bezittingen van ondernemers en bewoners in de binnenstad in gevaar brengen. Met de noodverordening kunnen we hen beschermen en zo volop van deze bijzondere wedstrijd genieten.”

1000 AS Roma supporters komen naar Arnhem

Het Gelredome is uitverkocht tegen de mannen van de bekende voetbaltrainer Mourinho. AS Roma zal ook 1000 supporters meenemen uit Rome, die donderdag in Arnhem zullen zijn. Onder de supporters van AS Roma bevinden zich zo’n 150 harde kernsupporters. De verwachting is dat zij, om zoveel mogelijk buiten de aandacht van de politie te blijven, niet naar het meeting point zullen gaan.

Er zijn namelijk aanwijzingen dat de harde kern van AS Roma niet naar het meeting point zal gaan maar op zoek gaat naar Vitesse supporters. De politie heeft het nogal moeilijk met supportersgeweld tijdens Europese wedstrijden. Een paar weken geleden was het weer raak op de Jansplaats. Marcouch grijpt dus hard in met de noodverordening en zal alle supporters van AS Roma verwijzen naar het meetingpoint aan de Rijnkade. Vitesse supporters mogen daar dan niet komen, en worden weggestuurd.

ReactiesRelated Articles

Geen treinverkeer van Arnhem naar Nijmegen vanwege herstelwerkzaamheden

ProRail gaat weer werken aan het spoor tussen Arnhem en Nijmegen waardoor er drie dagen lang geen treinverkeer mogelijk is.

Tiktok filmpje Arnhemmer is al 2,3 miljoen keer bekeken

Tiktok was eerst een dans en deel app voor kleine meiden. Maar dat is al jaren niet meer zo sinds

Arnhemmer haalt NOS door met 105 km te rijden

Een 17-jarige bekende Arnhemmer haalde onlangs nog het NOS journaal door in de Arnhemse wijk Presikhaaf met 105 km per