Vrijheid en Vitesse in videoclip Arnhemse rapper nog steeds van toepassing

Vrijheid en Vitesse in videoclip Arnhemse rapper nog steeds van toepassing

De Arnhemse politieke beweging Verenigd Arnhem bracht op 13 maart 2014 een videoclip uit met bekende Arnhemmers in het kader van de verkiezingen van vier jaar geleden. Vier jaar later is het filmpje eigenlijk nog steeds up to date. De lokale partij doet samen met DENK mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018, en wil vooral verbinden in de stad.

 

Muziekclip is een prachtige ode aan Arnhem

De videoclip met rappers zoals Element en songwriter Sevval Kayhan is een prachtige ode aan Arnhem en Arnhemmers. Vooral de ‘V’ van vrijheid en de ‘V’ van Vitesse komt vaak terug in de teksten. Op youtube is het filmpje ook al inmiddels meer dan 20.000 keer bekeken.

Met steun van verschillende Arnhemmers

Het bijzondere aan het liedje van ‘Verenigd Arnhem’ is dat verschillende Arnhemmers een bijdrage hebben geleverd aan het liedje dat eigenlijk voor alle Arnhemmer is geschreven. Lijsttrekker Bal zegt ook in de intro: ‘Het is een partij voor alle Arnhemmers. Wij houden van Arnhem, en willen Arnhem dienstbaar zijn. En het is heel logisch dat we beginnen met de problemen in onze eigen omgeving. Mij wens is om uit te groeien tot een partij van alle Arnhemmers’


Arnhemmers steunden DENK massaal in 2017

DENK doet voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem. Tijdens de Tweede Kamer verkiezingen van van 2017 haalde de partij in een klap 3541 stemmen in Arnhem. De partij haalde met 3,9 % net iets minder stemmen dan het CDA, Partij voor de Dieren en PvdA. DENK scoorde in Arnhem zelfs beter dan de Christen Unie, 50+, en Forum voor Democratie.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018.

ReactiesRelated Articles

SP Arnhem stelt vragen aan college over Jeugdzorg

De SP maakt zich zorgen over een objectieve diagnosestelling zonder medische gegevens voor de inzet van de hulpverlening en stelde

Wilders laat kut Marokkaan stikken

Deze Marokkaanse jongens voelen zich totaal in de steek gelaten door PVV-leider Geert Wilders. Deze jongemannen voelen zich helemaal alleen,

D66 Arnhem: Lokale producten lokaal verkopen

D66 wil de verkoop van lokale producten stimuleren. Hiervoor moeten er standplaatsen komen voor uitsluitend lokale producten. Dit verzoek deed