Vrijheid en Vitesse in videoclip Arnhemse rapper nog steeds van toepassing

Vrijheid en Vitesse in videoclip Arnhemse rapper nog steeds van toepassing

De Arnhemse politieke beweging Verenigd Arnhem bracht op 13 maart 2014 een videoclip uit met bekende Arnhemmers in het kader van de verkiezingen van vier jaar geleden. Vier jaar later is het filmpje eigenlijk nog steeds up to date. De lokale partij doet samen met DENK mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018, en wil vooral verbinden in de stad.

 

Muziekclip is een prachtige ode aan Arnhem

De videoclip met rappers zoals Element en songwriter Sevval Kayhan is een prachtige ode aan Arnhem en Arnhemmers. Vooral de ‘V’ van vrijheid en de ‘V’ van Vitesse komt vaak terug in de teksten. Op youtube is het filmpje ook al inmiddels meer dan 20.000 keer bekeken.

Met steun van verschillende Arnhemmers

Het bijzondere aan het liedje van ‘Verenigd Arnhem’ is dat verschillende Arnhemmers een bijdrage hebben geleverd aan het liedje dat eigenlijk voor alle Arnhemmer is geschreven. Lijsttrekker Bal zegt ook in de intro: ‘Het is een partij voor alle Arnhemmers. Wij houden van Arnhem, en willen Arnhem dienstbaar zijn. En het is heel logisch dat we beginnen met de problemen in onze eigen omgeving. Mij wens is om uit te groeien tot een partij van alle Arnhemmers’


Arnhemmers steunden DENK massaal in 2017

DENK doet voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem. Tijdens de Tweede Kamer verkiezingen van van 2017 haalde de partij in een klap 3541 stemmen in Arnhem. De partij haalde met 3,9 % net iets minder stemmen dan het CDA, Partij voor de Dieren en PvdA. DENK scoorde in Arnhem zelfs beter dan de Christen Unie, 50+, en Forum voor Democratie.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018.

ReactiesRelated Articles

Verenigd Arnhem: Elk kind dat in aanraking komt met softdrugs is een geval te veel

De Arnhemse fractie van Verenigd Arnhem is duidelijk over het beleid voor softdrugs in Arnhem. De partij is kritisch over

Wethouder Elfrink: Stenen oude stadsmuur Arnhem worden hergebruikt voor de Jansbeek

De Arnhemse SP-wethouder wordt steeds leuker om naar te luisteren. Gerrie Elfrink deelde eergisteren een filmpje via social media waarin

Partnership Rijn IJssel en gemeente Arnhem

Rijn IJssel en gemeente Arnhem gaan nauwer met elkaar samenwerken. Daartoe sloten wethouder Ine van Burgsteden (die onderwijswethouder Ron König