Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

De gemeente doet er alles aan om de opkomst te bevorderen tijdens de gemeenteraadsverkiezing van aanstaande woensdag. In een filmpje wordt toegelicht wat Arnhemmers moeten doen als de stempas kwijt is?

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk. Echt iedereen kan het aanvragen. Elke werkdag kun je langsgaan op het stadhuis van de gemeente. Je moet wel je ID meenemen als je langs gaat bij het stadhuis. Bij bureau verkiezingen krijg je dan een een nieuwe stempas. Je oude stempas is dan niet meer geldig.

Deadline is 20 maart om 12:00 uur

Er is wel een maar. Een nieuwe stempas ophalen kan tot 20 maart om 12.00 uur (dat is dus straks). Voor de openingstijden kun je kijken op de website van de gemeente. Woensdag 21 maart kun je van 07.30 uur tot 21.oo uur gaan stemmen in heel Arnhem. Met jouw eigen stempas kun je nog twee andere gemachtigde (handtekening + kopie ID) stemmen uitbrengen.ReactiesRelated Articles

Azarkan (DENK) scoorde in Arnhem 850% meer stemmen dan Marcouch

Het blijft onbegrijpelijk dat de Arnhemse gemeenteraad heeft gekozen voor Ahmed Marcouch als toekomstige burgemeester van Arnhem. De andere kandidaten

Geen ongevraagde reclamefolders meer in de brievenbus

De Partij voor de Dieren wil dat er geen ongevraagde reclamefolders worden bezorgd in Arnhem. Dat kan eenvoudig door een

SP Arnhem stelt vragen aan college over Jeugdzorg

De SP maakt zich zorgen over een objectieve diagnosestelling zonder medische gegevens voor de inzet van de hulpverlening en stelde