Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

De gemeente doet er alles aan om de opkomst te bevorderen tijdens de gemeenteraadsverkiezing van aanstaande woensdag. In een filmpje wordt toegelicht wat Arnhemmers moeten doen als de stempas kwijt is?

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk. Echt iedereen kan het aanvragen. Elke werkdag kun je langsgaan op het stadhuis van de gemeente. Je moet wel je ID meenemen als je langs gaat bij het stadhuis. Bij bureau verkiezingen krijg je dan een een nieuwe stempas. Je oude stempas is dan niet meer geldig.

Deadline is 20 maart om 12:00 uur

Er is wel een maar. Een nieuwe stempas ophalen kan tot 20 maart om 12.00 uur (dat is dus straks). Voor de openingstijden kun je kijken op de website van de gemeente. Woensdag 21 maart kun je van 07.30 uur tot 21.oo uur gaan stemmen in heel Arnhem. Met jouw eigen stempas kun je nog twee andere gemachtigde (handtekening + kopie ID) stemmen uitbrengen.ReactiesRelated Articles

O13: Kraker tussen De Paasberg en Elsweide blijft onbeslist

Afgelopen zaterdag stond De Paasberg tegen Elsweide op de agenda. Om 11:00 uur begon de wedstrijd tussen beide teams die

PvdA gaat tijdens NLdoet tuintjes opknappen op de Geitenkamp

Op 11 en 12 maart organiseert NLdoet haar jaarlijkse vrijwilligers actiedagen. De afdeling van de sociaal democraten wil daar graag

Maarten Venhoek: Communiceren doe je niet met een bekeuring

Vanaf 1 januari 2016 moet ook voor elektrische auto’s op een oplaadplek in het centrum, net als voor regulier parkeren,