Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

De gemeente doet er alles aan om de opkomst te bevorderen tijdens de gemeenteraadsverkiezing van aanstaande woensdag. In een filmpje wordt toegelicht wat Arnhemmers moeten doen als de stempas kwijt is?

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk. Echt iedereen kan het aanvragen. Elke werkdag kun je langsgaan op het stadhuis van de gemeente. Je moet wel je ID meenemen als je langs gaat bij het stadhuis. Bij bureau verkiezingen krijg je dan een een nieuwe stempas. Je oude stempas is dan niet meer geldig.

Deadline is 20 maart om 12:00 uur

Er is wel een maar. Een nieuwe stempas ophalen kan tot 20 maart om 12.00 uur (dat is dus straks). Voor de openingstijden kun je kijken op de website van de gemeente. Woensdag 21 maart kun je van 07.30 uur tot 21.oo uur gaan stemmen in heel Arnhem. Met jouw eigen stempas kun je nog twee andere gemachtigde (handtekening + kopie ID) stemmen uitbrengen.ReactiesRelated Articles

Ophef om uitspraken Kürşat Bal over stadsbestuur Arnhem

Kürşat Bal zorgde nogal voor ophef door afgelopen maandag tijdens de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad van Arnhem het te hebben

Met bed, bad en brood de winter door

Als volksvertegenwoordigers dragen wij verantwoordelijkheid voor de inwoners van onze steden. Ook de tijdelijke, want hoe je het wendt of

Groen Links Arnhem maakt nieuwe fractievoorzitter bekend

De fractie van Groen Links in de gemeenteraad van Arnhem maakte recent bekend wie de opvolger wordt van wethouder Cathelijne