Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

De gemeente doet er alles aan om de opkomst te bevorderen tijdens de gemeenteraadsverkiezing van aanstaande woensdag. In een filmpje wordt toegelicht wat Arnhemmers moeten doen als de stempas kwijt is?

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk. Echt iedereen kan het aanvragen. Elke werkdag kun je langsgaan op het stadhuis van de gemeente. Je moet wel je ID meenemen als je langs gaat bij het stadhuis. Bij bureau verkiezingen krijg je dan een een nieuwe stempas. Je oude stempas is dan niet meer geldig.

Deadline is 20 maart om 12:00 uur

Er is wel een maar. Een nieuwe stempas ophalen kan tot 20 maart om 12.00 uur (dat is dus straks). Voor de openingstijden kun je kijken op de website van de gemeente. Woensdag 21 maart kun je van 07.30 uur tot 21.oo uur gaan stemmen in heel Arnhem. Met jouw eigen stempas kun je nog twee andere gemachtigde (handtekening + kopie ID) stemmen uitbrengen.ReactiesRelated Articles

Selçuk Öztürk tegen PW-er: Waarom donder jij niet op?

Waarom gaat de PVV het land niet verlaten? Reacties

Arnhem in verzet tegen kabinetsbeleid

De coalitiepartijen in Arnhem, D66, SP, GroenLinks en CDA, en de ChristenUnie, zijn ontstemd over het voorgenomen besluit van het

SP Arnhem: Onterechte boetes bijstand moeten teruggedraaid worden

Chris Lenting, fractievoorzitter van de SP in Arnhem, reageerde via een blog op alle kritiek over onterechte boetes bij de