Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

Stempas kwijt of is hij kapot? Voor 12:00 uur op te halen bij het stadhuis

De gemeente doet er alles aan om de opkomst te bevorderen tijdens de gemeenteraadsverkiezing van aanstaande woensdag. In een filmpje wordt toegelicht wat Arnhemmers moeten doen als de stempas kwijt is?

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk

Een nieuwe stempas aanvragen is heel makkelijk. Echt iedereen kan het aanvragen. Elke werkdag kun je langsgaan op het stadhuis van de gemeente. Je moet wel je ID meenemen als je langs gaat bij het stadhuis. Bij bureau verkiezingen krijg je dan een een nieuwe stempas. Je oude stempas is dan niet meer geldig.

Deadline is 20 maart om 12:00 uur

Er is wel een maar. Een nieuwe stempas ophalen kan tot 20 maart om 12.00 uur (dat is dus straks). Voor de openingstijden kun je kijken op de website van de gemeente. Woensdag 21 maart kun je van 07.30 uur tot 21.oo uur gaan stemmen in heel Arnhem. Met jouw eigen stempas kun je nog twee andere gemachtigde (handtekening + kopie ID) stemmen uitbrengen.ReactiesRelated Articles

VVD Arnhem stelt vragen over klachten aangepast vervoer

De fractie van de VVD in Arnhem gaat vragen stellen over klachten over het aangepast regiovervoer in de stadsregio Arnhem-Nijmegen.

D66 en Fietsersbond: Actieplan fiets hard nodig

Arnhem kan en moet veel fietsvriendelijker. Deze conclusie trekken D66 raadslid Hans de Vroome en Kees Kant, actief lid bij

Pro-homo tweet van D66 Arnhem

D66 Arnhem doet er niet moeilijk over om scherpe meningen te verkondigen of bizarre acties van derden te steunen. Zo