Mercan maakt Nederlandse Turken trots met contractverlenging bij Vitesse

Mercan maakt Nederlandse Turken trots met contractverlenging bij Vitesse

De Arnhemse club Vitesse heeft een overeenstemming bereikt met de ‘Turkse Pirlo’ van Vitesse. De club maakte bekend dat Anil Mercan en Vitesse een nieuw eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen zijn overeengekomen. Hoeveel Mercan, geboren in Tiel, nu bij Vitesse gaat verdienen is niet bekend gemaakt. (foto: Vitesse.nl)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Mercan speelt al 12 jaar bij Vitesse

De aanvallende middenvelder speelt al twaalf jaar bij Vitesse en is sinds 2006 een van de uitblinkers in de verschillende elftallen waar hij speelde. De 20-jarige middenvelder werd onlangs nog kampioen met Vitesse in de Derde Divisie. De 20-jarige middenvelder debuteerde op 13 augustus 2016 in de beloftenploeg in de uitwedstrijd vs FC Lienden en trof sindsdien zestien keer het doel in officiële wedstrijden.

Vitesse is tevreden met ‘Turkse Pirlo’

Vitesse is tevreden met Anil Mercan en liet dat ook merken met een contractverlenging. Geen verlenging betekende automatisch dat Mercan weggekaapt zou worden door Turkse subtoppers als hij transfervrij zou zijn. Vitesse deed er dan ook alles aan om de ‘Turkse Pirlo’ in Arnhem te houden.

Mercan over zijn nieuw contract: “Het begin van het seizoen was pittig, toen ik in de voorbereiding met het eerste elftal een hamstringblessure opliep. Na een aantal weken revalideren heb ik mijzelf goed herpakt. In de winter mocht ik zelfs mee op trainingskamp met het eerste elftal. En met Jong Vitesse hebben we het seizoen fantastisch afgesloten met het behaalde kampioenschap. Het was een jaar met ups en downs en zie dit contract dan ook als een beloning. Het eerste elftal halen is mijn doel. Daar ga ik voor. Ik wil hier veel meemaken.”

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Assistent-trainer en clubicoon Sturing tekent bij (VIDEO)

Edward Sturing heeft maandagmiddag een nieuw, driejarig contract getekend. Daardoor blijft de assistent-trainer tot in elk geval medio 2021 bij

VIDEO Mario Gomez schrijft geschiedenis en ‘opent’ Vodafone Arena Beşiktaş

Mario Gomez de eerste speler die weet te scoren in de gloednieuwe Vodafone Arena van Beşiktaş! Hierdoor schrijft hij geschiedenis

Turkse International tekent bij Italiaanse grootmacht Inter Milan

De Turkse International wordt weggekaapt bij de Turkse club en tekent bij Inter Milan. Reacties