VIDEO Soufiane Touzani over de situatie van zijn broeder Abdelhak Nouri aan IE-DER-EEN

VIDEO Soufiane Touzani over de situatie van zijn broeder Abdelhak Nouri aan IE-DER-EEN

Sufiane Touzani was tot nu toe nog niet klaar om een reactie te geven omtrent de gebeurtenissen van zijn broeder Abdelhak Nouri.

Abdelhak Nouri

Er is al heel veel gezegd over Abdelhak Nouri. Ik heb veel aanvragen van verschillende media gehad om er wat over te zeggen. Het voelde nog niet goed, het voelde nog niet goed om er wat over te zeggen. Ik heb de dagen intens meegemaakt van dichtbij. Er zijn zoveel mooie dingen gezegd, wat kan ik er nog aan toe te voegen. Mijn geliefde broeder (Abdelhak Nouri) was altijd bezig om te kijken hoe hij iemand kan helpen. Zo begint de bekende voetbaltovenaar in zijn filmpje over Nouri.




Leermoment voor de wereld

Wat kunnen we nou doen om van dit moment een leermoment te maken. Om iets voor elkaar te betekenen. Hij vertelt over de eerbetoon van Nouri waar hele verschillend ogende mensen allemaal bijeen waren gekomen om het zelfde doel. Mensen met een hoofddoek, met tatoeages, Ajax shirtjes, Feyenoord shirtjes en nog veel meer. Touzani wil dit moment van Nouri gebruiken als voorbeeld voor de hele wereld.  In zijn filmpje legt hij uit wat voor prachtige persoon Nouri eigenlijk is. Dat hij altijd de zwakkere mensen opzoekt om juist die mensen te kunnen helpen. Zo geeft Touzani een voorbeeld over een toernooi waar mensen met een beperking niet aan kon deelnemen. Nouri heeft er voor gezorgd dat er een veldje naast het toernooi beschikbaar was zodat mensen met een beperking daar ook een balletje konden trappen. In het filmpje hieronder meer over Touzani.







Related Articles

Hout voor bedrijf in Arnhem vol met 113 miljoen euro aan coke

De medewerkers van de Douane stuitten vandaag op een grote hoeveelheid aan coke in de Rotterdamse haven. De pakjes met

Belangrijke werkzaamheden Groningensingel en Kronenburgsingel

NUON werkt aan de uitbreiding van het stadswarmtenet. Op de Groningensingel en Kronenburgsingel zijn er tot eind september werkzaamheden. Soms

Twee mannen opgepakt met 229.000 euro in auto

De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren twee mannen opgepakt bij een grenscontrole omdat ze valse ID-bewijzen bij zich hadden. De mannen

Geverifieerd door MonsterInsights