VIDEO Vlogger Tulay Erkan ontdekt unieke schoenendozen van de IKEA

VIDEO Vlogger Tulay Erkan ontdekt unieke schoenendozen van de IKEA

De bekende Turks Nederlandse vlogger Tulay Erkan is eindelijk klaar met haar nieuwe keuken. Vandaag is  Tulay Erkan begonnen met haar indeling van haar schoenen die ze vaak aantrekt of minder vaak aantrekt. In een filmpje via instagram maakte ze dit openbaar. (Foto: screenshot/Insta)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Speciale schoenendoos van de IKEA

Met speciale schoenendozen van de IKEA wordt het voor de vlogger makkelijk om haar schoenen voortaan terug te vinden. In tegenstelling tot anderen heeft Tulay heel veel paar schoenen liggen. Ze krijgt ook vaak allerlei producten cadeau om dit dan via haar instagrampagina te delen. Of dit ook het geval is voor haar schoenen is niet bekend. We hebben haar helaas niet kunnen bereiken.

Megaschoenenkast in de gang

De schoenendozen gaat Tulay stoppen in een megaschoenenkast bij de ingang van haar woning. ‘Al haar schoenen en laarzen komen in een grote witte megakast’, zegt ze in het filmpje. Of de kast en de schoenen gesponsord zijn door de IKEA is niet bekend bekend gemaakt.

Uw reclame ook hier te zien?


Het filmpje van Tulay de vlogger is nu nog alleen maar te zien via haar eigen instagrampagina. Het filmpje was eerder ingesloten op onze pagina, totdat de vlogger dit heeft tegen gehouden.  Ondanks dat wij eerder geprobeerd hebben om contact te leggen met haar, kregen we geen respons.

ReactiesRelated Articles

VIDEO Dalton Sefa: ‘Zaandamse vloggers zijn een schande voor de Turken’

De bekendste Fenerbahce-fan in Nederland, Dalton Sefa, kon het niet laten om te reageren op de vlogs en aandacht die

Coskun (PvdA) over burgerwachten in de moskeeën

De laatste dagen zie ik steeds meer berichten over burgerwachten in de moskeeën in Nederland. Reacties

Premier: Turkije onder aanval, maar 2017 is jaar van machtig Turkije

De Turkse premier Binali Yildirim is zaterdag met de waarschuwing gekomen dat Turkije asymmetrisch wordt aangevallen. Reacties