Videoclip van Arnhemmer Umut Timur al meer dan 41 miljoen keer bekeken

Videoclip van Arnhemmer Umut Timur al meer dan 41 miljoen keer bekeken

Arnhemmer Umut Timur is weer helemaal back in town met zijn videoclip ‘Vermedin’. Zijn videoclip is in minder dan 4 maanden tijd alleen al op youtube meer dan 41 miljoen keer bekeken. De Arnhemmer plaatste op 21 maart van dit jaar een videoclip online waarin hij samen met MRC zingt. ‘Vermedin’ betekent in het Nederlands letterlijk ‘Je hebt het niet terug gegeven’ en is een hit in Turkije en in grote Europese steden waaronder ook Amsterdam en Rotterdam.

Videoclip is opgenomen in Arnhem

Umut heeft zijn videoclip opgenomen in Arnhem, en dit is ook duidelijk terug te zien in het filmpje. Hotel Haarhuis, het Centraal Station van Arnhem en Restaurant Nisantasi zijn plekken waar Umut Timur is langs geweest met zijn crew voor opnames. De Turkse Nederlander zorgt na Afro Bros voor nog meer succes uit muziekstad Arnhem. Timur kiest vaker voor Arnhem in zijn videoclips.Veel videoclips met meer dan miljoen views

Umut Timur is al jaren fanatiek bezig met muziek. Zijn videoclips van ongeveer 6 jaar geleden werden ook redelijk goed bekeken. Alleen kwam hij dan niet verder dan een paar honderdduizend views. In  2017 scoorde Umut Timur beter met zijn songs en kreeg hij al veel meer views dan de jaren ervoor. Zijn videoclip met AC Milan-speler Hakan Calhanoglu kreeg in totaal 4,1 miljoen views. Zijn videoclip ‘Gonul Koyma’ met Can Yuce werd bijna 6 miljoen keer bekeken.
Conditie op peil bij Boxing By Kasap

De Arnhemmer is vaak aan het reizen omdat hij allerlei optredens heeft over de hele wereld. Desondanks is hij regelmatig te zien in Presikhaaf. Bronnen dichtbij zanger en producer melden ook dat hij regelmatig over de vloer is, bij de Arnhemse boksschool Boxing By Kasap ,waar hij zijn conditie op peil probeert te houden.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Luxor Live organiseert muzikaal eerbetoon aan overleden Buzzcocks zanger Pete Shelley

Met grote verslagenheid heeft het Arnhemse poppodium Luxor Live kennis genomen van het plotseling overlijden van Buzzcocks zanger Pete Shelley

Nu bruidsbeurs bij Nişantaşı restaurant (Gele Rijdersplein)

Het is misschien wel uniek in Arnhem, zeker weten we het niet, maar dat maakt natuurlijk ook niet uit!!! Reacties

De broers van Tangarine komen naar Luxor Live

De broers van Tangarine komen met een nieuw album en gaan op tour. 10 november zijn ze in Arnhem. Reacties