Zanger Umut Timur bijna miljonair na vertrek uit Arnhem

Zanger Umut Timur bijna miljonair na vertrek uit Arnhem

De bekende Nederlands-Turkse zanger Umut Timur is niet meer een zanger die er niet bij hoort. De ex-Arnhemmer is meer dan ooit gewild en heeft fans over de hele wereld. Dit blijkt ook wel met zijn miljoenenbereik op youtube.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Adverteren kan al vanaf € 19,- per week

Muziekclip ‘Vermedin’ is al 139 miljoen keer bekeken

Zijn muziekclip ‘Vermedin‘ werd in juli 2018 al 41 miljoen keer bekeken. In mei 2020 staat de teller op 139 miljoen. Kritici waren in het begin minder positief over Umut Timur omdat hij weer met iets nieuws kwam. Hij bewees het tegendeel door nieuw clips te produceren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Dit werkte in zijn voordeel waardoor de clips van Umut Timur op youtube al meer dan 200 miljoen keer zijn bekeken.

Bijna miljonair dankzij miljoenenviews

Umut Timur is dus allang al binnen sinds zijn vertrek uit Arnhem. De zanger verdient met zijn eigen clips op youtube tussen de € 0,40 ct en 4,- euro per 1000 views. Je kunt dus uitrekenen wat de bekende zanger ontvangt met zijn miljoenen bereik. Ka-Ching dus voor deze hard werkende zanger en producer.



Zijn muziekclip ‘Vermedin’ werd ook in Arnhem opgenomen. Dit is ook duidelijk terug te zien in het filmpje. Hotel Haarhuis, het Centraal Station van Arnhem en Restaurant Nisantasi zijn plekken waar Umut Timur is langs geweest met zijn crew voor opnames. De Turkse Nederlander zorgt na Afro Bros ook voor een beetje succes Arnhem. Timur kiest heeft vaker voor Arnhem gekozen in zijn videoclips.


Tags assigned to this article:
Arnhemmerumut timurvermedinyoutube clip

Related Articles

Anti-Turkije BN’ers nemen geen afstand van terreur na aanslag in Istanbul

Het is wel opvallend dat al deze onderstaande BN’ers amper een bericht hebben gedeeld over de aanslagen in Istanbul waarbij

VIDEO Nederlandse ’terrorist’ valt meisje met hoofddoek aan

Een Nederlandse terrorist, andere benaming is haast niet te vinden, viel eergisteren een Nederlands-Turkse meisje aan omdat ze een hoofddoek

‘Moordagenten’ Mitch Henriquez worden toch vervolgd

Twee van de vijf agenten die betrokken waren bij de ‘arrestatie’ van Mitch Henriquez worden toch nog vervolgd.

Geverifieerd door MonsterInsights