Bekende Arnhemmer gespot met eigenaar Nusr-ET in Bodrum

Bekende Arnhemmer gespot met eigenaar Nusr-ET in Bodrum

De bekendste Steak Man van de wereld Nusret Gokce, van Nusr-ET steakhouse is onlangs in Bodrum gespot bij de nieuwste vestiging. Dikke rijen, bewaking en veel mensen die op de foto wilden met de wereldberoemde restauranthouder. Het maakt niet uit waar Nusr-ET een vestiging opent, het is overal altijd druk. Mede omdat je niet weet wanneer de eigenaar een vestiging gaat bezoeken.



Bezoekers van Nusr-ET zijn laaiend enthousiast

Bezoekers van zijn restaurants zijn laaiend enthousiast over het vlees. Ook grote, internationale celebs lopen bij hem binnen. Zo staat hij op de foto met Floyd Mayweather, onze eigen Robin van Persie, kickbokser Gökhan Saki en Wesley Sneijder. Maar in het filmpje van 5 augustus komen we ook een bekende Arnhemmer tegen. Oud- De Graafschap voetballer Veli Arslantas werd door een oplettende lezer gespot en doorgestuurd naar de redactie van Haber Arnhem.  Voor de niet-kenners: De Arnhemmer is links onderin te zien in een zwart shirtje.

Tegenwoordig speelt Arslantas bij Elsweide

Arslantas tegenwoordig uitkomend voor voetbalclub Elsweide was samen met honderden anderen toen ‘The Steak Man’ arriveerde in Bodrum. Of Veli Arslantas toevallig daar was of een afspraak had met de bekende restauranthouder is niet bekend. Veli lijkt zelf niet onder de indruk te zijn van Nusr-ET en probeert op afstand te begrijpen waarom iedereen tijdens de hitte toch met die man op de foto wil. Het is bij de redactie niet bekend met wie Veli Arslantas op vakantie was.


Together we are strong ?? gerisi hikaye dediler ? ???#saltbae #salt#saltlife

Een bericht gedeeld door Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) op



Related Articles

VIDEO Istanbul getroffen door terreuraanslag, 11 doden 36 gewonden

Turkije was vandaag weer het slachtoffer van een terreuraanslag. De aanslag werd in Istanbul werd gepleegd.

Dursun Usta emotioneel tijdens bruiloft dochter

Arnhemmer Dursun Usta was gisteren zichtbaar emotioneel tijdens de bruiloft van dochter Mihriban en Omer.  Mihriban en Omer gaven eerder

‘Verstoppertje’ in kledingcontainer gaat bijna mis bij 13-jarige

Vrijdagavond werd de meldkamer ingelicht dat er een kind vast zou zitten in een kledingcontainer in Duiven.

Geverifieerd door MonsterInsights