Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

De 16-jarige Danielle is sinds vrijdag spoorloos verdwenen en wordt gezocht door de politie. Danielle is voor het laatst gezien in Arnhem en komt uit Groningen. (Foto: Politie) Meer is er niet bekend over haar verdwijning. Ook weten we niet precies waar ze in Arnhem voor het laatst gezien is.

De politie is met man en macht op zoek naar het meisje waar geen contact meer mee is. Tijdens haar verdwijning had Danielle zwarte sneackers, zwarte skinny jeans en een zwarte winterjas met capuchon aan.

Uw reclame ook hier te zien?

Om de omschrijving volledig te maken voegde de politie meer informatie toe: Danielle is 1,80 meter lang, heeft bruine haren en groen-bruine ogen.

De politie is op zoek naar informatie over Danielle en haar vermissing. Als je haar hebt gezien of weet waar ze is neem dan direct contact op met de politie.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Mustafa Iric gespot in Turkse supermarkt Guven

Mustafa Iric is een echte fan van Turkse sucuk (knoflookworst). Iric werd onlangs bij Guven Supermarkt in Presikhaaf gespot. De

Slaapspecialist Ralph Klaassen opent nieuwe vestiging in Doesburg

De slaapspecialist uit Dieren (Gelderland), Ralph Klaassen, heeft een nieuwe vestiging geopend in Doesburg. De vestiging in Dieren voldeed niet

Ex-Vitesse speler gespot bij bekende Kapsalon

De bekende ex-voetballer van Vitesse is zatermiddag gespot bij de bekende Turkse kapsalon Koksal.  Reacties