Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

De 16-jarige Danielle is sinds vrijdag spoorloos verdwenen en wordt gezocht door de politie. Danielle is voor het laatst gezien in Arnhem en komt uit Groningen. (Foto: Politie) Meer is er niet bekend over haar verdwijning. Ook weten we niet precies waar ze in Arnhem voor het laatst gezien is.

De politie is met man en macht op zoek naar het meisje waar geen contact meer mee is. Tijdens haar verdwijning had Danielle zwarte sneackers, zwarte skinny jeans en een zwarte winterjas met capuchon aan.

Uw reclame ook hier te zien?

Om de omschrijving volledig te maken voegde de politie meer informatie toe: Danielle is 1,80 meter lang, heeft bruine haren en groen-bruine ogen.

De politie is op zoek naar informatie over Danielle en haar vermissing. Als je haar hebt gezien of weet waar ze is neem dan direct contact op met de politie.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

VIDEO Vrouw wordt overvallen man krijgt hartinfarct

Terwijl deze mevrouw zoals gewoonlijk gaat pinnen keert haar man ondertussen de auto. Reacties

VIDEO Vrouw gooit inboedel van ex-verloofde uit het raam nadat hij het uitmaakt

Vrouw gaat HE-LE-MAAL los nadat haar vriend een punt achter hun relatie zet. Reacties

Eindelijk concurrent voor Media Markt in Arnhem

Coolblue opent dit najaar een XXL-winkel in Arnhem. De nieuwe 1.300 m2 grote winkel komt op de Roggestraat, aan het Velperplein. Coolblue is ook een concurrent voor Media Markt, omdat beide bedrijven stunten met prijzen voor de eindconsument.