Treiter vlogger Keizer en Zo steelt schoonmaakwagen in Presikhaaf

Treiter vlogger Keizer en Zo steelt schoonmaakwagen in Presikhaaf

De bekende Arnhemse treitervlogger Keizer en Zo heeft weer alle aandacht naar zich toegetrokken door een hilarisch filmpje te delen. Keizer en Zo deelde in een van zijn laatste filmpjes hoe hij een schoonmaakwagen meenam om mee te rijden.

De bekende vlogger uit Velp was weer aan het vloggen in winkelcentrum Presikhaaf toen hij een onbemande schoonmaakwagen zag staan. Keizer en Zo zou Keizer en Zo niet zijn als hij niks duivels van plan zou zijn.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Vrij snel ontdekte hij hoe hij zijn nieuwe voertuig moest rijden. Na een paar rondjes rende de ‘eigenaar’ van het wagentje op Keizer en Zo af en sloeg hij hem van het wagentje. De vlogger was zichtbaar in shock.

Dit is al de tweede keer in korte tijd dat Keizer en Zo hard wordt aangepakt vanwege zijn filmpjes of het lastig vallen van anderen. Telkens gaat het goed, maar of dat ook altijd het geval zal zijn is nog maar een vraag.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Moskee in Presikhaaf viert Koningsdag met oud Hollandse spelletjes

De Türkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf viert Koningsdag op een bijzondere manier door verschillende activiteiten te organiseren voor moskeebezoekers

Looierstraat na opening Dilex Kapsalon een echte moderne Turkse winkelstraat

Dilex Kapsalon uit Deventer opende gisteren een tweede vestiging in Arnhem.  Reacties

Bekende Arnhemmer wordt bestuurslid bij Turkse Ondernemers Vereniging

Bekende Arnhemmer en directeur van Boga Administratiekantoor, Mehmet Boga, zal per direct het bestuur van de Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) gaan versterken.