Treiter vlogger Keizer en Zo steelt schoonmaakwagen in Presikhaaf

Treiter vlogger Keizer en Zo steelt schoonmaakwagen in Presikhaaf

De bekende Arnhemse treitervlogger Keizer en Zo heeft weer alle aandacht naar zich toegetrokken door een hilarisch filmpje te delen. Keizer en Zo deelde in een van zijn laatste filmpjes hoe hij een schoonmaakwagen meenam om mee te rijden.

De bekende vlogger uit Velp was weer aan het vloggen in winkelcentrum Presikhaaf toen hij een onbemande schoonmaakwagen zag staan. Keizer en Zo zou Keizer en Zo niet zijn als hij niks duivels van plan zou zijn.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Vrij snel ontdekte hij hoe hij zijn nieuwe voertuig moest rijden. Na een paar rondjes rende de ‘eigenaar’ van het wagentje op Keizer en Zo af en sloeg hij hem van het wagentje. De vlogger was zichtbaar in shock.

Dit is al de tweede keer in korte tijd dat Keizer en Zo hard wordt aangepakt vanwege zijn filmpjes of het lastig vallen van anderen. Telkens gaat het goed, maar of dat ook altijd het geval zal zijn is nog maar een vraag.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Vanaf 1 april marktkraamhouders zelf verantwoordelijk voor Arnhemse weekmarkten

De warenmarkten (weekmarkten) in Arnhem gaan vanaf 1 april 2018 zelfstandig verder. Hierdoor zijn de marktkraamhouders zelf en niet de

Arnhemse Moslims, Christenen en Joden gaan met elkaar in gesprek

Zaterdag 12 maart organiseert Arnhems Platform voor Levensbeschouwingen een dag van Dialoog in MFC Omnibus Schuytgraaf, Pallas Atheneplein 2. De

Helikopters gaan vanaf maandag heel laag vliegen over Arnhem

Van maandag 15 mei 2017 tot en met vrijdag 19 mei 2017 vindt er een oefening plaats van het Defensie