Turkse komedie ´Recep Ivedik 5´ meest bezochte film in Pathe

Turkse komedie ´Recep Ivedik 5´ meest bezochte film in Pathe

De Turkse komedie film Recep Ivedik 5 is de bioscoophit van dit moment in Nederland. Dit is geen grapje of een viral artikel zoals velen dat doen om nog meer aandacht te trekken.

15.500 bezoekers in drie dagen
De film Recep Ivedik 5 werd donderdag in twaalf Pathe bioscopen uitgezonden en kreeg in drie dagen maar liefst 15.500 bezoekers. Dit is vrij bijzonder voor een Turkse film in Nederland. De best bezochte film is eigenlijk Fifty Shades Darker met 19.600 bezoekers. Maar deze film had het dubbele aan voorstellingen.
Platte humor, op zijn Turks
In het vijfde deel van de komediereeks gaat Recep Ivedik op bezoek bij de familie van de net overleden chauffeur. De weduwe had een laatste wens die door de hoofdrolspeler uit Kars vervuld zou worden. In een soort van Olympische Spelen worden de Grieken en Russen belachelijk gemaakt. Met veel platte humor probeert Recep simpele grappen te maken over alledaagse zaken.

Meest bezochte film
Samen met John Wick 2 en Fifty Shades Darker is de Turkse komedie de best bezochte bioscoopfilm van afgelopen weekend. In de grote bioscopen in Amsterdam, Rotterdam,Denhaag en Arnhem waren veel voorstellingen dan ook uitverkocht.

Recep Ivedik is gewoon in het Nederlands ondertiteld.
ReactiesRelated Articles

KPN ligt landelijk plat, servicedesk trekt stekker eruit

Het telecombedrijf kampt vandaag met een gigantische storing. Reacties

CHP en MHP hebben samen al 19 Turkse verkiezingen verloren

De AK-partij heeft de parlementsverkiezingen in Turkije weer gewonnen en mag alleen gaan regeren in Turkije. De winst van de