Undercover agenten gaan bekeuringen uitschrijven op winkelcentrum Drieslag

Undercover agenten gaan bekeuringen uitschrijven op winkelcentrum Drieslag

De politie in Arnhem-Zuid kondigde onlangs via social media aan dat het met een handhavingsactie gaat komen op winkelcentrum Drieslag. Eerder werden al waarschuwingen geuit door de politie. Toch had dit niet veel effect, waardoor handhaving ter plekke de oplossing lijkt te zijn. (foto: Politie Arnhem-Zuid)
Veel overlast door fietsers en bromfietsers
De aankondiging door de politie komt na veel overlast van fietsers en bromfietsers die door het voetgangersgebied rijden. Al geruime tijd zijn hier klachten over, vooral omdat fietsers en scooters hard en gevaarlijk door het voetgangersgebied rijden zonder rekening te houden metĀ voetgangers en kinderen.

Politie gaat samenwerken
De politie zal de handhaving samen met afdeling handhaving van de gemeente uitvoeren. De samenwerking zal succesvol zijn omdat er hierdoor meer man beschikbaar is voor handhaving en controle van het gebied.

Undercover agentenĀ 
Om onopvallend rond te kunnen lopen gaat de politie undercover agenten inzetten op winkelcentrum Drieslag. De agenten in burger gaan dan direct ingrijpen wanneer ze een fietser of bromfietser langs zien komen over het voetgangersgebied.
ReactiesRelated Articles

Veel klachten omwonenden na afsluiten Hommelstraat

De Hommelstraat is al een week afgesloten in verband met rioolwerkzaamheden op verschillende locaties in de buurt. Reacties

Ferhan Basaran gaat ook naar Ajax – Fenerbahce

De bekende speler/manager van futsalteam AFC Arnhem Generalex, Ferhan Basaran, heeft een ticket kunnen regelen voor de UEFA Europa League

1ste editie Wandeltocht Lingezegen op 28 juni 2015

Inschrijving gestart voor nieuw wandelevenement. Op zondag 28 juni 2015 vindt de 1e editie van Wandeltocht Lingezegen plaats. De wandeltocht