Undercover agenten gaan bekeuringen uitschrijven op winkelcentrum Drieslag

Undercover agenten gaan bekeuringen uitschrijven op winkelcentrum Drieslag

De politie in Arnhem-Zuid kondigde onlangs via social media aan dat het met een handhavingsactie gaat komen op winkelcentrum Drieslag. Eerder werden al waarschuwingen geuit door de politie. Toch had dit niet veel effect, waardoor handhaving ter plekke de oplossing lijkt te zijn. (foto: Politie Arnhem-Zuid)
Veel overlast door fietsers en bromfietsers
De aankondiging door de politie komt na veel overlast van fietsers en bromfietsers die door het voetgangersgebied rijden. Al geruime tijd zijn hier klachten over, vooral omdat fietsers en scooters hard en gevaarlijk door het voetgangersgebied rijden zonder rekening te houden met voetgangers en kinderen.

Politie gaat samenwerken
De politie zal de handhaving samen met afdeling handhaving van de gemeente uitvoeren. De samenwerking zal succesvol zijn omdat er hierdoor meer man beschikbaar is voor handhaving en controle van het gebied.

Undercover agenten 
Om onopvallend rond te kunnen lopen gaat de politie undercover agenten inzetten op winkelcentrum Drieslag. De agenten in burger gaan dan direct ingrijpen wanneer ze een fietser of bromfietser langs zien komen over het voetgangersgebied.
ReactiesRelated Articles

Traditionele Ramadan aanbieding Barlas Döner blijft aantrekkelijk

Al sinds 2015 is Barlas Döner een begrip in Arnhem en regio. Barlas döner kwam uit Enschede naar de hoofdstad van

2017 begint slecht in Arnhem, opnieuw auto’s uitgebrand

In de nacht van dinsdag op woensdag is opnieuw een auto uitgebrand in Arnhem. Dit is al de zoveelste in