Wandelaar treft 300 zakken hennepafval in Velp

Wandelaar treft 300 zakken hennepafval in Velp

Gisteren, woensdag 22 februari, trof een wandelaar behoorlijk wat afvalzakken.

Blauwe laantje
De wandelaar trof de afvalzakken aan bij het zogenaamde ‘Blauwe laantje’ te Velp. Het Blauwe laantje ligt tussen de Ossendaalselaan en de Zutphensestraatweg (N785) te Velp, zie kaart hieronder.

foto politie Velp

Politie ter plaatse
Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij 300 zakken met hennepafval. Waar de zakken met afval vandaan komt is vooralsnog niet duidelijk. Het vermoeden van de politie is dat het afval in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 februari 2017 is gedumpt.

Mocht u meer weten over de situatie kunt u de politie bellen op het nummer 0900-8844. Indien u de melding anoniem wil doorgeven kan dit op het nummer 0800-7000. Wel is het handig om in beide gevallen het referentienummer door te geven: 2017083797.

Related Articles

Vrouw raakt onwel na vreemde geur in huis

Dinsdagmorgen rond 10:00 uur is een bewoonster van de Huygenslaan in Dieren onwel geworden door een vreemde geur in huis.

Arnhemmers reageren hilarisch op boerka verbod

Youtuber Abdellatif ging in Arnhem in gesprek met bezoekers van de binnenstad en vroeg hun om een reactie naar aanleiding

Enorme drukte in Presikhaaf tijdens dodengebed Arnhemmer

Vrijdagmiddag was het enorm druk tijdens het dodengebed van de overleden Emine Ozyucel. Het gebed vond plaats bij de Turkiyem

Geverifieerd door MonsterInsights