Binali amca maakt Grijze Wolven gebaar tijdens AK-partij fractievergadering

Binali amca maakt Grijze Wolven gebaar tijdens AK-partij fractievergadering

Nadat de Turkse Minister-President tijdens een vergadering van de AK-partij met een Grijze Wolven gebaar kwam was het wachten op een reactie van de leider van de MHP in Turkije: Bahceli zei het volgende: ‘Het gebaar van de Grijze Wolven past bij de de Minister President , als mensen hier last van hebben moeten ze zich bezig houden met hun eigen zaken’.
Alle landen hebben hun eigen symbool
Bahceli reageerde tijdens een fractievergadering van de MHP (Nationalisten) op commotie dat was ontstaan na het gebaar van ‘Binali amca’. ‘Alle landen hebben hun eigen symbool, dit is ook vrij normaal. Zo hebben de Fransen een haan, de Polen een Bizon en de Irakezen een fazant. De tijger hoort bij Bangladesh, de Egyptenaren hebben een valk als symbool en de Spanjaarde een stier. De grijze beer is zelfs het symbool van de Russen. Een panda herinnert ons aan China en de Kangeroe aan Australie.’

Grijze Wolf is het symbool van Turken
De Turken worden herdacht met een Grijze Wolf. Veel landen hebben ook een dier op hun vlag zoals: Equador, Peru, Uganda. De democraten in de VS hebben zelfs een ezel als symbool en de republikeinen een olifant.

Minister President van Turkije is gewoon Turks
Bahceli: Wat is er zo raar aan het gebaar van een Turkse Minister-President: ‘Moest hij een symbool van een ander land uitdragen? Hij heeft juist gehandeld door als Minister-President van de Turken het gebaar van de Turken uit te dragen. Mensen die hier last van hebben moeten zich maar bezig houden met andere zaken. Vroeger waren het andere tijden toen het gebaar zelfs tot arrestaties leidde. Dit zijn andere tijden, mensen moeten niet naar een naald gaan zoeken in een hooiberg.’
ReactiesRelated Articles

Doe dit en voorkom dat Whatsapp jouw data deelt met Facebook

Dit is de manier om jouw data te beveiligen zodat het niet allemaal naar Facebook gaat. Reacties

Tien zaken waar je op moet letten met een Turkse vriend

U kent ze vast wel…. Nederlandse meiden die een relatie hebben met een Turkse jongen. Ondanks alle tips en trucs

Grootste Turkse club van Turkije krijgt een Nederlandse trainer

Dick Advocaat verlaat Oranje alweer heel snel. De ervaren trainer kreeg een aanbod van de grootste club van Turkije en