Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Elsweide heeft er een nieuwe sponsor bij. Verzekeraar BM Sigortam heeft, mede dankzij bestuurslid Hakan Koprulu, een akkoord bereikt met Elsweide O13 om als hoofdsponsor te mogen verschijnen. BM Sigortam zal drie jaar lang zichtbaar zijn op de trainingspakken van het succesvolle jeugdelftal van Elsweide.




Naamsbekendheid in Arnhem
Het bedrijf was al lang in Arnhem bezig om meer naamsbekendheid te krijgen. Eerder maakten we ook al bekend dat Hakan Koprulu betrokken zou zijn bij de activiteiten van BM Sigortam in Arnhem en omgeving. Hij werd een paar gespot met directeur Mehmet Keskin van BM Sigortam. Uiteindelijk is de kogel door de kerk, en gaat BM Sigortam meer promoten in Gelderland.

Presentatie nieuwe werkleding
De spelers en technische staf poseerden onlangs vol trots met hun nieuwe trainingspakken. De samenwerking met BM Sigortam is getekend voor een periode van drie jaar. Daarna zullen beide partijen het een en ander evalueren.






Related Articles

Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Fastfoodketen HBC opent een nieuwe vestiging in Arnhem. Een woordvoerder van het bedrijf maakte dit openbaar. Het is voor het

Update: Gigantische stroomstoring treft Arnhem en omgeving, 22.000 adressen zonder stroom

Arnhem en omgeving is getroffen door een gigantische stroomstoring.

King Of India komt met een bijzondere Iftar-menu

Binnenkort is het weer Ramadan, en zullen velen in Arnhem ook mee doen aan de bekende Vastenmaand waarbij er van

Geverifieerd door MonsterInsights