Arnhemse voetbalkoning Theo Janssen gespot met Arnhemse Kebabkoning

Arnhemse voetbalkoning Theo Janssen gespot met Arnhemse Kebabkoning

Arnhemmer en ex-Vitesse voetballer Theo Janssen werd onlangs samen met Chico gespot in een lounge in Arnhem. In welke loungecafe dit was, was niet bekend tijdens publicatie van het artikel.
Theo Janssen
De Arnhemse kebabkoning, Chico, kwam tot zijn verbazing Theo Janssen tegen toen hij een mix-grill maaltjd bezorgde. De speciaal klaargemaakte grill-maaltijd werd met superspoed bezorgd op het adres. Of ze bij Chico’s Place van te voren wisten dat het om een bezorging ging voor de bekende ex-voetballer is niet bekend.

Grill-maaltijden ook bezorgd aan huis
Theo Janssen, tegenwoordig zonder baard, deed ook niet moeilijk toen Chico een foto liet maken met Janssen. Je komt namelijk niet elke dag een bekende Arnhemmer tegen. Chico’s Place bezorgt ook grill-maaltijden in heel Arnhem, als de klant de bestelling online doet en geen tijd heeft om zelfs langs te komen.
ReactiesRelated Articles

Crowdfundcampagne om 40 extra huishoudens te helpen

Vanaf vandaag tot 16 december voert de Energiebank een grote crowdfundcampagne om 40 extra huishoudens te helpen. (bron: gemeente Arnhem)

Arnhem was gisteren net als Istanbul

Het leven lag dinsdagmiddag daadwerkelijk plat in Arnhem nadat de N325, Pleijweg was afgesloten vanwege een ongeval. Een vrachtwagen van

Nooit eerder zoveel overlijdensberichten in korte tijd in Arnhem

Het zijn zware tijden voor Nederlanders, en dat niet alleen vanwege de coronacrisis. De Gelderse hoofdstad is in diepe rouw