Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

De verbouwingswerkzaamheden in winkelcentrum Presikhaaf zijn in volle gang. Ook eetcafe Luciano heeft hier mee te maken en zal op termijn verhuizen naar een nieuwe locatie. Het college van burgemeester en wethouders heeft een aanvraag voor de nieuwe locatie ontvangen en maakte dit openbaar.
Nieuwe naam voor Luciano
Het management van het bedrijf vroeg onlangs een nieuwe vergunning aan voor de nieuwe locatie van het bedrijf dat bekend staat om de ovenverse en heerlijke (lunch)maaltijden. Op de website overheid.nl is te lezen dat Luciano in de toekomst niet meer Luciano zal heten; Kwalitaria Delifrance Luciano zal het bedrijf heten.

Voor de nieuwe locatie aan de hanzestraat 147 is dan ook een aanvraag ingediend voor een drank- en horecavergunning. Ook is er een aanvraag ingediend voor een exploitatievergunning en terrasvergunning.

Luciano is al jaren een begrip in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Vanwege de ligging en assortiment is het een zeer geschikte locatie voor de bezoekers van winkelcentrum Presikhaaf en allerlei bedrijfsafspraken.
ReactiesRelated Articles

Na V&D gaat ook Topshelf weer dicht in binnenstad Arnhem

Sport- en Modeketen Topshelf redt het ook niet in het grote pand in het centrum van Arnhem, waar eerst een

VIDEO Turkije-expert Elfrink reageert op Turkse ‘spanningen’ in Arnhem

Hoewel er amper onrust of spanningen zijn binnen de Turkse gemeenschap in Arnhem, zijn er toch ‘journalisten’ die dit anders

Waarschuwing Rijkswaterstaat: niet meer de weg op vanwege storm

Arnhem lijkt een van de zwaarste stormen ooit mee te maken. Ook Rijkswaterstaat kwam net met een waarschuwing om niet