Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

De verbouwingswerkzaamheden in winkelcentrum Presikhaaf zijn in volle gang. Ook eetcafe Luciano heeft hier mee te maken en zal op termijn verhuizen naar een nieuwe locatie. Het college van burgemeester en wethouders heeft een aanvraag voor de nieuwe locatie ontvangen en maakte dit openbaar.
Nieuwe naam voor Luciano
Het management van het bedrijf vroeg onlangs een nieuwe vergunning aan voor de nieuwe locatie van het bedrijf dat bekend staat om de ovenverse en heerlijke (lunch)maaltijden. Op de website overheid.nl is te lezen dat Luciano in de toekomst niet meer Luciano zal heten; Kwalitaria Delifrance Luciano zal het bedrijf heten.

Voor de nieuwe locatie aan de hanzestraat 147 is dan ook een aanvraag ingediend voor een drank- en horecavergunning. Ook is er een aanvraag ingediend voor een exploitatievergunning en terrasvergunning.

Luciano is al jaren een begrip in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Vanwege de ligging en assortiment is het een zeer geschikte locatie voor de bezoekers van winkelcentrum Presikhaaf en allerlei bedrijfsafspraken.
ReactiesRelated Articles

Sommige massagesalons in Arnhem bieden meer dan alleen massage

Arnhem heeft sinds korte tijd ook opeens veel meer Thaise massagesalons dan de jaren ervoor. De Steenstraat zit er vol

Arnhemmer uit stadion gezet in Frankrijk vanwege Falcao

Arnhemmer Yasin Köylü is gisterenavond in Frankrijk uit de stadion gezet toen hij de nieuwe transfer van Galatasaray wilde ontmoeten.

AFC Arnhem (3) maakt zich op voor belangrijke krakers

Het derde elftal van AFC Arnhem is druk bezig met het nieuwe seizoen. Via social media maakte de PR-medewerker van