Ali Deniz en Bahadir Arabaci aanwezig bij bouwwerkzaamheden Gastronoom

Ali Deniz en Bahadir Arabaci aanwezig bij bouwwerkzaamheden Gastronoom

Gastronoom-directeur Ali Deniz en zakelijke partner Bahadir Arabaci waren onlangs aanwezig bij de start van de bouwwerkzaamheden van de nieuwste vestiging van de Gastronoom in Arnhem. De twee voetbalgoeroes uit Arnhem kennen elkaar nog goed uit hun tijd bij ESCA (AFC Arnhem) en Elsweide en zijn nu ook succesvol op zakelijk gebied.

Gastronoom blijft groeien
De succesvolle Turkse Arnhemmer maakte eerder al bekend dat de Gastronoom blijft groeien en een vestiging gaat openen in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Kwalitaria Gastronoom zal naar verwachting rond 10 mei officieel opengaan.




Gestart met afronding winkel
Vrijdagmiddag was de start van de bouwwerkzaamheden van nieuwste vestiging van de Gastronoom. De Arnhemse cafetaria-keten timmert succesvol aan de weg en heeft inmiddels meer vestigingen dan de McDonald’s in Arnhem. Na De Gastronoom in Schuytgraaf komen er ook mogelijk nieuwe vestigingen in Arnhem.

Binnenkant Gastronoom Schuytgraaf

 

De twee Arnhemse zakenpartners gingen vrijdag een kijkje nemen bij de start van de werkzaamheden. De winkels in het winkelcentrum zijn inmiddels gebouwd door Multi Netherlands en zullen nu helemaal klaar gemaakt worden voor de opening in mei.






Related Articles

23-jarige dronken militair slaat over de kop met auto en wordt aangehouden

Zondagochtend kreeg de politie een melding dat een auto over de kop zou geslagen zijn.

Onderhoudswerkzaamheden Ijssellaan zorgen voor veel overlast

De noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de Ijssellaan zorgen voor veel overlast bij bewoners in de wijk. Buurtbewoners klagen dat de wijk

DENK-raadslid zet PVV en SP op zijn plaats in Arnhem

Woensdagavond was er in de Arnhemse gemeenteraad een debat over het Turks Festival dat vrijdagavond gaat beginnen. Het festival dat

Geverifieerd door MonsterInsights