Topdrukte bij Elsweide tijdens sport-en cultuurfestival

Topdrukte bij Elsweide tijdens sport-en cultuurfestival

Het is zaterdag 22 en zondag 23 april feest bij voetbalvereniging Elsweide in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Met meer dan 100 vrijwilligers probeert de club op een leuke manier weer haar jaarlijkse evenement te vieren.

Veel animo voor evenement
Onder leiding van bestuurslid Hakan Koprulu is de club al weken bezig met de voorbereidingen. Het evenement dat breed wordt gedragen in Arnhem krijgt ook veel steun van ondernemers en andere groepen in de stad. Zo is er een enorme tent geregeld om alle gasten te kunnen ontvangen, zonder dat men last heeft van het weer.

 

 

Gratis toegang
Het festival is gratis toegankelijk voor alle kinderen en gezinnen die twee dagen lang leuke willen doen. Ook niet-leden van de club zijn natuurlijk welkom volgens Hakan Koprulu. Kinderen uit de wijk kunnen allerlei spelletjes en activiteiten uitvoeren. Er is zelfs een voetbaltoernooi, henna tattoo’s voor de dames en veel muziek en optredens door verschillende bands. Zo is er een Turkse band en zal ook DJ Brian iedereen laten dansen.

Natuurlijk is er ook veel te eten. De moeders van de jongste leden van de club zijn al dagen bezig met de voorbereidingen van allerlei Turkse gerechten en lekkernijen. De Arnhemse club doet ook haar best om vooroordelen tegen te gaan. Dit zie je bijvoorbeeld ook aan de vrijwilligers, waarvan 70% bestaat uit Turkse dames.

Het festival is van zaterdag 22 april tot en met zondag 23 april van 11.00 tot 20.00 uur.Foto’s van zaterdagmiddag:

Verse Adana en broodjes

Voetballers en ondernemers uit Presikhaaf

Muziekband is ook aanwezig

Voorzitter Turkse consulaat in gesprek met voorzitter Elsweide

Veel te eten en te koop tijdens festivalVoorzitter TOV komt ook even langs

Hoog bezoek

Muntjesverkoop bij de ingang

Turkse Consul Generaal bezoekt Wall of Fame ElsweideRelated Articles

Let op voor nieuwe oplichting bij gemeente afspraken

Ook bij de gemeente Arnhem komen klachten binnen door mensen die opgelicht zijn omdat ze afspraken hebben gemaakt bij of

DENK Partijvoorzitter genoot van heerlijke linzensoep in Arnhem-Zuid

DENK-partijvoorzitter Selcuk Ozturk is onlangs gespot in Arnhem-Zuid. De mede-oprichter van de DENK was in Arnhemse wijk Malburgen voor campagneactiviteiten

Arnhemmer krijgt 120 uur werkstraf voor vervalsing defensiepas

Naast een taakstraf van 120 uur krijgt de 28-jarige Arnhemmer ook een maand voorwaardelijke celstraf. De Arnhemmer had in 2014

Geverifieerd door MonsterInsights