Exclusieve Vitesse-actie door Grieks restaurant Delphi

Exclusieve Vitesse-actie door Grieks restaurant Delphi

Vitesse en restaurant Delphi zijn al ruim 25 jaar met elkaar verbonden. Veel grote namen van de trots van Arnhem gaan regelmatig uit eten bij ‘ De Griek’ of spreken daar regelmatig. Van bestuursleden tot voetballers; je komt er iedereen tegen. Als het even meezit kom je in de zomer ook Theo Janssen tegen op het terras.
Behalen bekerfinale wordt gevierd
Delphi wil het behalen van de Beker-Finale vieren en gaat daarom onder de ‘likers’ van het bericht op facebook een aantal exclusieve Vitesse ballen en shirts uitdelen. ‘Hoe meer likes, hoe meer prijzen er zullen zijn ‘, aldus het management van Delphi.

Drie bijzondere Vitesse spelers
Delphi gaat drie prijzen verloten onder alle ‘likers’. En als de pagina van Delphi ook een ‘like’ krijgt maak je kans op een volledig verzorgd diner voor 2 personen. Het management van Delphi maakt op 1 mei 2017 bekend wie de winnaars zijn. Volg Delphi daarom ook via Facebook.
ReactiesRelated Articles

DJ duo House4Pleasure wordt drijvende kracht achter een vernieuwd sundaypeople

House4Pleasure, bestaande uit vrienden Hylke van Grinsven en Pascal van Drie, is sinds 2010 in de provincie Utrecht actief als

Spelers Vitesse krijgen gloednieuwe Volkswagen Up van autobedrijf Zijm

Vrijdagmiddag kregen een aantal spelers van voetbalclub Vitesse nieuwe Volkswagen Up´s. De spelers konden de auto´s ophalen bij Volkswagen Zijm

‘My Baby’ komt op zaterdag 1 oktober naar Arnhem

My Baby is een mythe. Een muze. Ze rockt, raakt, lokt, streelt, beukt. Verzet is zinloos. Lonkend trekt My Baby