Exclusieve Vitesse-actie door Grieks restaurant Delphi

Exclusieve Vitesse-actie door Grieks restaurant Delphi

Vitesse en restaurant Delphi zijn al ruim 25 jaar met elkaar verbonden. Veel grote namen van de trots van Arnhem gaan regelmatig uit eten bij ‘ De Griek’ of spreken daar regelmatig. Van bestuursleden tot voetballers; je komt er iedereen tegen. Als het even meezit kom je in de zomer ook Theo Janssen tegen op het terras.
Behalen bekerfinale wordt gevierd
Delphi wil het behalen van de Beker-Finale vieren en gaat daarom onder de ‘likers’ van het bericht op facebook een aantal exclusieve Vitesse ballen en shirts uitdelen. ‘Hoe meer likes, hoe meer prijzen er zullen zijn ‘, aldus het management van Delphi.

Drie bijzondere Vitesse spelers
Delphi gaat drie prijzen verloten onder alle ‘likers’. En als de pagina van Delphi ook een ‘like’ krijgt maak je kans op een volledig verzorgd diner voor 2 personen. Het management van Delphi maakt op 1 mei 2017 bekend wie de winnaars zijn. Volg Delphi daarom ook via Facebook.
ReactiesRelated Articles

Hakan Finance heeft met Serdar Kuzey ook een vertegenwoordiger in Arnhem

Serdar Kuzey is sindskort het gezicht van Hakan Finance in Arnhem. Hakan Finance en Kuzey hebben een overeenkomst bereikt om

Gastje (21) gepakt met ruim kilo hennep en openstaande boete

ANPR apparaat verlinkt de 21-jarige Waalwijker en loopt tegen de lamp. Reacties

Jonge criminelen vernielen weer auto’s in Arnhem-Zuid

Afgelopen zaterdag was het weer raak in Arnhem-Zuid, volgens een verklaring van de politie. Meerdere bewoners werden die avond geconfronteerd met