Grote frustratie bij politie na simpele vlucht Cocaine-Koning Cetin.G

Grote frustratie bij politie na simpele vlucht Cocaine-Koning Cetin.G

Er is nog steeds veel frustratie bij politie en justitie nadat Cocaine-Koning Cetin. G zijn enkelband doorknipte en vluchtte. De Turkse Cocaine-Koning is een van de grootste criminelen van Nederland, volgens verschillende media.
Sinds gisteren is Cetin. G spoorloos
De Turk uit Schiedam is sinds gisteren spoorloos, volgens een verklaring van de politie. Cetin. G werd in december nog veroordeeld tot twaalf jaar cel, maar mocht zijn rechtszaak buiten afwachten na het betalen van 500.000 euro aan borg en het dragen van een enkelband. Het elektronisch toezicht heeft bij deze slimme Turk niet veel geholpen omdat niemand weet waar hij is.

Uitzonderlijk persoon
Cetin. G is een uitzonderlijk persoon omdat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor het invoeren van 15.000 kilo coke.  De 46-jarige Turk uit Schiedam is hierdoor recordhouder in Nederland en kreeg hierdoor ook celstraf van langer dan 10 jaar.

OM weet niet waar hij is
Het Openbaar Ministerie weet nu niet waar de grootste Coke-crimineel van Nederland is. Een opsporingsteam is nu op zoek naar de de 46-jarige Turk. Onbekend is of Cetin. G nog in Nederland is of dat hij allang al aan het strand ligt ergens buiten Nederland.
ReactiesRelated Articles

Turkish Airlines als Batman en Superman de lucht in

Turkish Airlines (THY) bevestigt de officiële sponsor te zijn van de film waar miljoenen op aan het wachten zijn. Voor

#FuckYouEbru : DENK pakt straks gewoon 11 zetels

Bij DutchTurks.nl kwamen ze met een interessante berekening en analyse over het aantal zetels die DENK mogelijk zal winnen tijdens de volgende

VIDEO Twee mannen proberen een vrouw te beroven in Arnhem

Deze twee jongemannen hebben een vrouw proberen te beroven van haar tas. Reacties