Moskee in Klarendal organiseert cultureel Festijn (Kermes)

Moskee in Klarendal organiseert cultureel Festijn (Kermes)

De Aya Sofya moskee in de Arnhemse wijk Klarendal organiseert drie dagen lang een cultureel festijn waar iedereen langs kan komen. De bezoekers zijn van 28, 29 en 30 april welkom aan de sonsbeeksingel 110 in Arnhem.




Cultureel Festijn
De Kermes ‘Cultureel Festijn’ duurt van 10:30 uur tot 19:00 uur. Behalve bezienswaardigheden in de moskee kun je er ook lekker eten en in gesprek gaan met moskeebezoekers. Het bestuur van de moskee zal ook aanwezig zijn voor het geval er vragen zijn over de moskee. Dit soort culturele festivals zorgen er ook voor dat Arnhemmers met verschillende achtergronden in gesprek komen met elkaar.

Turkse en Arabische toetjes
Behalve Turkse en Arabische toetjes worden er ook lekkere maaltijden aangeboden die door de dames zijn gemaakt. Mocht je in de buurt zijn van de moskee of echt lekker willen eten? Ga dan ook vandaag of zondag langs bij de Aya Sofya moskee in Klarendal.






Related Articles

Dunya Zorggroep in Arnhem mag fluiten naar 570.000 euro

Het gaat nog steeds niet echt bepaald goed voor Dunya Zorggroep uit Arnhem. De zorginstelling had gehoopt dat de rechter

Chico’s Place komt met unieke werkkleding

De bekende Arnhemse broodjeszaak en grillhuis Chico’s Place heeft sindskort unieke werkkleding voor de medewerkers en Chico zelf.

VIDEO Laatste keer in de nacht opgestaan om te eten

Het is alweer de laatste dag van de vastenmaand.

Geverifieerd door MonsterInsights