Moskee in Klarendal organiseert cultureel Festijn (Kermes)

Moskee in Klarendal organiseert cultureel Festijn (Kermes)

De Aya Sofya moskee in de Arnhemse wijk Klarendal organiseert drie dagen lang een cultureel festijn waar iedereen langs kan komen. De bezoekers zijn van 28, 29 en 30 april welkom aan de sonsbeeksingel 110 in Arnhem.
Cultureel Festijn
De Kermes ‘Cultureel Festijn’ duurt van 10:30 uur tot 19:00 uur. Behalve bezienswaardigheden in de moskee kun je er ook lekker eten en in gesprek gaan met moskeebezoekers. Het bestuur van de moskee zal ook aanwezig zijn voor het geval er vragen zijn over de moskee. Dit soort culturele festivals zorgen er ook voor dat Arnhemmers met verschillende achtergronden in gesprek komen met elkaar.

Turkse en Arabische toetjes
Behalve Turkse en Arabische toetjes worden er ook lekkere maaltijden aangeboden die door de dames zijn gemaakt. Mocht je in de buurt zijn van de moskee of echt lekker willen eten? Ga dan ook vandaag of zondag langs bij de Aya Sofya moskee in Klarendal.
ReactiesRelated Articles

CDA Arnhem: Verbeteringen Gelders spoor van tafel

Staatssecretaris Mansveld heeft alle (voorgenomen) verbeteringen van het Gelders spoor van tafel geveegd. Tijdens de presentatie van miljoenennota op 15

Gemeente Arnhem verhoogt parkeertarief voor garages

Alsof het allemaal niet duur genoeg is gaat de gemeente de tarieven voor het parkeren in gemeentelijke parkeergarages verhogen met

Gelderse figuranten gezocht voor opnames Mocro Maffia in Düsseldorf

Blue Circle Casting zoekt figuranten voor nieuwe opnames van Mocro Maffia in Dusseldorf. Net over de grens dus. Je kunt