Mega opening zevende vestiging Gastronoom is een feit

Mega opening zevende vestiging Gastronoom is een feit

Afgelopen woensdag was een bijzondere dag in de nieuwste Arnhemse wijk Schuytgraaf. Na jarenlang wachten kwam er toch uiteindelijk een winkcelcentrum in Schuytgraaf. De bewoners van Schuytgraaf moesten langer dan tien jaar voor bijna alle boodschappen naar andere wijken.

Kwalitaria & Gastronoom in Schuytgraaf
De opening van Kwalitaria  ‘Gastronoom’ was een bijzondere omdat het alweer de zevenste vestiging is van ondernemer Ali Deniz van de cafetariaketen De Gastronoom. Behalve snacks, verse friet is er ook sushi te verkrijgen via Gastro Sushi. Het was gisteren overal druk. Nog voor de officiele opening stormden alle winkels voor. Er stonden zelfs rijen bij bakkerij Hilvers, Zeeman en de Turkse groenteboer Yollarbasi.


Veel gasten bij opening
Het management van Kwalitaria/Gastronoom had ook veel gasten uitgenodigd om de opening bij te wonen. Ali Deniz en Bahadir Arabaci stonden dan ook vol trots in een nette pak om alle gasten een voor een welkom te heten. De Turkse gastvrijheid was dan ook direct bij de ingang zichtbaar.

Bekende ondernemers gespot
Mehmet Mutlu (Ada Groep) was samen met zijn dochter langs gekomen om Ali Deniz een prachtige bloemstuk te overhandigen. De bekende Turkse zanger Gokhan Tekin was samen met zijn goede vrienden uit Klarendal en Presikhaaf ook aanwezig om goede vriend Bahadir Arabaci veel succes te wensen. Onder leiding van Ilhan Kayhan was ook de bekende Arnhemse boekhoudkantoor met een zware delegatie aanwezig bij de opening.

Een verslaggever van HaberArnhem kwam verder nog Abdullah Atasever en Saliha Akkurt tegen van Sifa Clinic. Ontwerper Hasan Deniz en zijn vrouw waren ook aanwezig om grote broer Ali te feliciteren. Sezgin Avci (Axxon accountancy) en Yilmaz Babaturk (Elsweide) werden ook gespot met enorme plant. Ook Rasid Gunes, trainer van eerste elftal Elsweide, werd gespot toen hij in gesprek was met andere gasten. Of zijn aanwezigheid iets te maken had met een eventuele hoofdsponsorschap van De Gastronoom in het nieuwe voetbalseizoen is niet bekend.

Sifa Clinic & Co genieten van de zon

Bahadir Arabaci wordt platgebeld..

Axa Accountancy in overleg met harde kern Elsweide

Ali Deniz geeft rondleiding aan eerste gasten (gewoon in het Nederlands)

Kwalitaria/Gastronoom: Zo ziet het er van binnen uit..

Ex-lale medewerker… ook in the house

Mustafa Iric, druk bezig met opvallen… (let goed op)

Ada Groep komt met dikke vette openingsboeket….

Make It Yours heeft eigen bloemstuk ontwerpen…

Yilmaz Babaturk namens Elsweide…. langs bij toekomstige ‘hoofdsponspor 1e elftal’ (nog niet officieel)Extra foto.. gratis reclame voor Elsweide, Kwalitaria en Ada Accountancy

De heren genieten van de zon… Nieuwe gasten net gearriveerd…

FC Picasso en teamspelers ook net aangekomen

Netwerken tijdens opening Gastronoom..

Familie Deniz in gesprek met zakelijke partner Bahadir Arabaci

Speciaal welkom aan de boekhouder (met zonnebril)

Ali Deniz ook blij met komst van Grote man van Picasso Belastingasdvies….Speciaal foto van FC Gastronoom en FC Picasso

Ook Eroglu is natuurlijk welkom…. (Picasso)

De vrouwen van…. in gesprek met elkaar….

Rasid Gunes in casual kleding gespot tijdens opening…

ReactiesRelated Articles

Gelderse sporters krijgen award tijdens sportgala in Arnhem

Het jaarlijkse Gelderse sportgala wordt dit jaar op 7 december gehouden in hotel Papendal in Arnhem.  Reacties

Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

De bekende fastfood-keten uit Arnhem en omgeving is op zoek naar jou! Reacties

Politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode

De politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode. Reacties