Verrassingsbezoek van rapper Boef aan de Gastronoom

Verrassingsbezoek van rapper Boef aan de Gastronoom

Verschillende bronnen maken melding van de komst van rapper Boef naar de officiele opening van Kwalitaria/Gastronoom in Schuytgraaf. Elsweide-TV presentator Mustafa Iric deelde vrij kort hierna ook een live filmpje via facebook waaarbij Boef te zien was. De zevende vestiging van de bekende Arnhemse cafetaria-keten opende onlangs een nieuwe vestiging in de Arnhemse wijk Schuytgraaf.




Veel jongeren bij Gastronoom
Onder toeziend oog van veel jongeren gaf rapper Boef een verrassingsconcert bij de officiele opening van Kwalitaria/Gastronoom in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. De zoontjes van mede-eigenaar Ali Deniz rapten ook mee met de bekende Algerijnse rapper. Middenvelder Baris Dagasan van Elsweide werd ook gespot bij de Gastronoom. Hoelang ‘Gewoon Boef Man’ nog bij de Gastronoom is onbekend.

Rapper Boef in Schuytgraaf

Boef hele avond in Arnhem
Rapper Boef had maandagmiddag een Kenzo shirtje aan en droeg een Harry Potter-bril onder een grijze pet. Hoe lang de rapper in Arnhem blijft is niet bekend. Het management van Kwalitaria/Gastronoom Schuytgraaf was ook maandagmiddag aanwezig bij het concert van Boef. Verschillende bronnen melden ook dat Boef maandagavond gewoon in Arnhem blijft. Helaas hebben we dit niet kunnen bevestigen.






Related Articles

Arnhem krijgt nieuwe Grill Center aan ‘Laan van Ankara ’

Arnhem blijft een aantrekkelijke stad voor nieuwe horecaformules. Dit blijkt uit de nieuwste inschrijving en verbouwing van Grill Center aan

VIDEO Aanhouding met getrokken wapens, agenten pakken verdachte van schietpartij

De politieagenten houden drie verdachten aan met getrokken pistolen. Later op de avond zijn er nog zeven verdachten aangehouden.

Bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen drukker dan normaal

De bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen veel drukker dan normaal. Vanwege het vastenmaand Ramadan is er

Geverifieerd door MonsterInsights