Man doet GTA na en gaat over de kop met auto op de Johan de Wittlaan

Man doet GTA na en gaat over de kop met auto op de Johan de Wittlaan

Een nog onbekende man heeft zondagmiddag voor veel spektakel gezorgd door op de Johan de Wittlaan in Arnhem over de kop te gaan met zijn ‘raceauto’. De man overleefde het ongeluk en kroop zelf uit de auto. Hij werd werd wel direct gearresteerd door agenten. De foto’s werden ingezonden door een lezer van HaberArnhem.nl.

Auto veel te raad
Bronnen uit de buurt melden dat de auto veel te hard reed en er een enorme knal werd gehoord. Over de exacte toedracht is niets bekend. Ook weten we bijvoorbeeld niet of de man onder invloed was van verboden middelen of alcohol. Het is wel opvallend dat de bestuurder direct is opgepakt door de politie naar aanleiding van eenzijdige ongeval.

Foto van GTA auto vanaf overkant

Auto over de kop….

Veel buurtbewoners getuige
Veel buurtbewoners en bezoekers van verschillende winkels uit de omgeving waren getuige van het ongeval en zagen ook hoe de man werd meegenomen door de politie. Of de man nog vast zit is niet bekend.
ReactiesRelated Articles

Laatste dag voor pre-sales tickets Rico vs Badr in Arnhem

Als je als een van de eersten een ticket wilt voor het gevecht van de eeuw in het Gelredome dan

Maxibedden komt met bijzondere boxsprings

Maxibedden komt met een bijzondere boxspring op de markt. Het bedrijf uit Dieren (Gelderland) maakte onlangs bekend dat er veel

‘Buurtbewoner’ tijdens interview Omroep Gelderland is een bekende Arnhemmer

Verschillende media maakten gisteren en vandaag bekend dat de drugslab in de Arnhemse straat loppersumhof toch geen drugslab bleek te