Oma (95) raakt op bizarre manier 60.000 euro aan contant geld ‘kwijt’

Oma (95) raakt op bizarre manier 60.000 euro aan contant geld ‘kwijt’

Bij een 95-jarige vrouw uit Doornenburg is 60.000 euro aan spaargeld uit haar woning verdwenen zonder dat iemand het heeft gemerkt. Aan Omroep Gelderland vertelt de dame dat het geld verstopt was in de kruipruimte, en dat het afgelopen week opeens was verdwenen. De oude dame is ook helemaal in shock en slaapt slecht sinds de 60.000 euro is ‘verdwenen’.

Het geld was verstopt in twaalf enveloppen met ieder 5000 euro aan contanten. De oude dame spaarde jarenlang het geld bij elkaar en haalde het bedrag van haar bankrekening, omdat ze nauwelijks rente daarover kreeg en wel belasting moest betalen.

Twaalf enveloppen
Er werden twaalf enveloppen met elk 5000 euro in een geldkistje in de kruipruimte gelegd. Vorige week zondag ging de zoon van de vrouw kijken of het geld er nog veilig lag – uit angst voor muizen. Toen bleek het geld verdwenen te zijn. Het plan was om het geld onder de kinderen te verdelen.

Aangifte gedaan
Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie omdat niemand weet waar het geld is. Een van de kinderen is van mening dat het een bekende geweest zou moeten zijn, omdat niet iedereen wist dat het geld in de kruipruimte lag. Hoeveel mensen precies wisten waar het geld lag wordt niet duidelijk aangegeven.









Related Articles

Turks Platform Arnhem staat stil bij slachtoffers Tweede Wereldoorlog

Voor Nederland zijn de data van 4 en 5 mei belangrijk. Vlaggen worden gehalveerd. 4 mei wordt gevierd als de

Voorzitter Turkiyem moskee presenteert bekende namen in nieuwe bestuur

Het bestuur van de Diyanet (HDV) Turkiyem moskee in Arnhem heeft vrijdagmiddag haar nieuwe voorzitter en bestuursleden gepresenteerd aan de

Arnhemse bokstrainer treedt toe tot rijtje illustere namen

De Arnhemse bokstrainer Sayit Yanik treedt toe een rijtje met illustere namen.

Geverifieerd door MonsterInsights