Cadeauwinkel Avrasya al jaren een begrip in Arnhem

Cadeauwinkel Avrasya al jaren een begrip in Arnhem

Cadeauwinkel Avrasya is al jaren een begrip in Arnhem. Het bedrijf aan de hommelstraat verkoopt van alles aan huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen. Er is ook een enorme keuze aan tapijten, matrassen en allerlei soorten kleedjes.

Lees verder onder de foto



Herkenbare locatie in Arnhem

Een verslaggever van HaberArnhem kwam onlangs nog een medewerker van Avrasya tegen die voor de winkel advies gaf aan een klant over verschillende soorten tapijten waar de laatste tijd veel vraag naar is. Omdat de winkel ook op een herkenbare locatie is gevestigd is het de hele jaar door druk. De heer Bozbiyik is ook een van de vaste gezichten bij het bedrijf.

Veel vast klanten

Avrasya heeft veel vaste klanten en is ‘Het’ adres in Arnhem als je geen zin hebt om helemaal naar de IKEA te rijden voor een matras of bordensetten. Zelfs voor lampen kun je terecht bij deze cadeauwinkel. Zelfs voor studenten is het een geschikte locatie om snel en simpel allerlei huishoudelijke artikelen te kopen.



Related Articles

Meer Arnhemmers zetten hun huis te koop

ARNHEM – Arnhemse woningzoekers zagen in het afgelopen kwartaal hun kansen om een woning te kopen toenemen. Nadat de verkoopdynamiek

Man (25) heeft geen uitleg voor 700.000 euro in auto

De politie kwam afgelopen week wel iets heel opmerkelijks tegen. Een 25-jarige man die was gestopt langs de A16, bleek

Gratis mondkapjes voor inwoners met Gelrepas

Arnhem gaat inwoners met een Gelrepas van 13 jaar of ouder twee mondkapjes bezorgen. Een persbericht hierover werd door de

Geverifieerd door MonsterInsights