Kohinoor of India heropent en bezorgt tijdens corona

Kohinoor of India heropent en bezorgt tijdens corona

Kohinoor of India heeft haar deuren weer onlangs geopend voor bezoekers. Vrij snel na de opening moest de horeca haar deuren gaan sluiten. Bij Kohinoor of India werd alles direct aangepast om culinaire Indiaas eten te bezorgen. De vestiging aan de Oude Oeverstraat 7 is compleet vernieuwd en nu tijdelijk alleen bereikbaar voor afhalen en bezorgen.

Vleesgerechten mengen met Oosterse kruiden

Bij Kohinoor of India weten ze als geen ander hoe Oosterse kruiden gemengd worden met allerlei heerlijke vleesgerechten. Sinds 1981 is Kohinoor of India een begrip in Gelderland. Wie aan de Indiase keuken denkt, denkt aan Kohinoor of India in Arnhem. Het bedrijf had internationaal ook een naam opgebouwd en kreeg daardoor ook regelmatig gasten uit het buitenland.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Heropening van bekende restaurant voor Indiaas eten

De heropening van Kohinoor of India heeft veel positieve reacties opgeleverd. Het was zelfs zo erg dat klanten niet konden wachten, toen bekend werd dat alles met twee weken werd vertraagd. Voor meer foto’s of informatie over de gerechten kunt u ook een kijkje je nemen op facebook.

Authentieke Indiase receptuur in Arnhem

Behalve de gastvrijheid en makkelijk bereikbare locatie heeft Kohinoor of India haar bekendheid vooral te danken aan authentieke Indiase receptuur. En dat is toch net even anders dan een pakje van Conimex die je bij de supermarkt kunt kopen.

Kohinoor of India is gevestigd aan de Oude Oeverstraat 7 in Arnhem en is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en service. U kunt hier ook terecht voor vegetarische- en halal maaltijden.

Ook interesse in een promotieartikel?

ReactiesRelated Articles

Nederlands Openluchtmuseum komende vijf seizoenen maatschappelijk partner Vitesse

Het Nederlands Openluchtmuseum is de komende vijf seizoenen maatschappelijk partner van Vitesse. Het in Arnhem gevestigde museum gaat samen met

Zorg en Welzijn Arnhem bestaat alweer een jaar

Zorginstelling Zorg en Welzijn bestaat alweer een jaar. Het Arnhemse bedrijf is destijds opgericht door de zakenpartners Hakan Gecol en

Judoka Mouhouti succesvol met brons tijdens NK in Denhaag

Budo Sport Arnhem heeft het goed gedaan tijdens tijdens de Nederlandse Kampioenschappen judo in Denhaag. In Denhaag kwamen de beste