Deze dame wordt de machtigste vrouw van Arnhem

Deze dame wordt de machtigste vrouw van Arnhem

Vanaf 1 september heeft Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) een nieuwe voorzitter. Petra van Stijn (54) volgt dan de tijdelijke duovoorzitters Peter de Haan en Andrea de Boeij op. Zij waren sinds januari voorzitter nadat Bart van Meer ermee was gestopt. (foto: youtube)Machtigste vrouw van Arnhem

De machtigste vrouw van Arnhem is bekend als eigenaar van het Arnhemse bedrijf Vebe van Steijn. Het bedrijf staat bekend om haar functie om tankstationondernemers te voorzien van een eigen foodcorner. Daarnaast heeft de machtigste vrouw van Arnhem een wassalon in het Spijkerkwartier en is ze parttime directeur van de Arnhemse Eusebiuskerk. Ze komt ook uit een echte ondernemersfamilie. Bijna een eeuw geleden (1919) kocht haar overoma panden voor haar zeven zonen, zodat ze hun eigen bedrijf konden opbouwen. De Smidse is er daar nog een van. Zij was ook de eerste in Nederland met een waterstoftankstation opende.

Wat is de OKA?

Voor de lezers onder ons die niet weten wat de OKA is. OKA is de grootste ondernemersvereniging van Arnhem en omgeving. Met rond de 350 leden heeft de ondernemersvereniging een belangrijke positie in de stad. De vereniging vertegenwoordigt bijna heel zakelijk Arnhem en heeft een enorme lobbypossitie naar de gemeente toe.

ReactiesRelated Articles

Mesut Cam opent nieuwe kickboxschool in Arnhem

De bekende kickboxleraar, Mesut Cam, gaat voortaan sporters opleiden in Arnhem met zijn nieuwe kickboxschool Born 2 Fight. Mesut Cam

Grote uitslaande brand in rijtjeswoning in Dieren

Voor de tweede keer in korte tijd staat de woning aan de Lindelaan in Dieren in brand. Reacties

GelreNieuws plaatst heftige foto’s van daders steekpartij Presikhaaf

De Arnhemse nieuwswebsite GelreNieuws plaatste zaterdag foto’s van de vermoedelijke daders van de steekpartij van zaterdagmiddag.  Reacties