Vandaag bijna 32 graden en enorm heet vanwege sterke zonkracht

Vandaag bijna 32 graden en enorm heet vanwege sterke zonkracht

Gelderland heeft net zo prachtig weer als de Turkse badplaatsen Antalya en Side. Volgens verschillende weerexperts is het vandaag dan ook weer extreem warm en zal het ongeveer 32 graden worden op verschillende locaties. 

Vanochtend al ‘minder lekker’

Vanochtend was het al ‘minder lekker’ doordat het rond half negen al 21 graden was in Arnhem en omgeving. Dat loopt vrij snel op naar 26, 27 graden. Rond de middaguren is het dan ook al 28 graden.

Lees verder onder de fotoZon is heel sterk; zonkracht 8

Omdat de zon ook nog eens heel sterk is (zonkracht 8) kun je niet lang in de zon zitten of liggen zonder te verbranden. De hele week is het weer ‘Turks’ in Arnhem en in heel Gelderland.. Tot en met donderdag zal het niet lager zijn dan 27 graden en pas zaterdag wordt het 24 graden.

Water drinken of niks doen

Drink vooral veel water en als je vast vanwege het vastenmaand Ramadan, doe vooral rustig aan om geen onnodig veel energie kwijt te raken. De zonsondergang is pas namelijk rond 22.05 uur.
ReactiesRelated Articles

Enige voetbalclub in Arnhem waar een iftar-maaltijd wordt aangeboden

Arnhem heeft als Gelderse hoofdstad veel voetbalclubs met veel Arnhemse leden. De clubs doen er ook alles aan om nieuwe

Veel leuke tradities tijdens verloving doelman Sinan Bagci en Esra Budak

De verloving van Esra Budak en doelman Sinan Bagci (Babberich) vond afgelopen zaterdagavond plaats in het ouderlijk huis van Esra

Volt presenteert verkiezingsprogramma ook in het Engels

Bij Volt staat inclusiviteit hoog in het vaandel. Daarom presenteert de partij een verkiezingsprogramma in het Engels en komt er