Nicky Hofs keert terug bij selectie Vitesse

Nicky Hofs keert terug bij selectie Vitesse

Nicky Hofs keert terug bij de eerste selectie. Niet meer als speler, maar als assistent-trainer. De 34-jarige Arnhemmer wordt toegevoegd aan de technische staf en wordt een bindende factor tussen de selectie, Jong Vitesse en Vitesse O19. (bron: Vitesse)

Trainer hoogste Academie

Hofs was afgelopen seizoen nog trainer van het hoogste elftal van de Vitesse Voetbal Academie. Daarvoor fungeerde hij enkele seizoenen als assistent-trainer van Vitesse O19. Naast deze functie was Hofs al regelmatig op het trainingsveld bij de selectie van hoofdtrainer Henk Fraser te vinden.

Hofs heeft stappen gemaakt

Technisch directeur Mo Allach: “Nicky maakt een goede ontwikkeling door als trainer binnen de voetbalacademie. Door zijn ervaring als voetballer en leergierigheid als trainer heeft hij stappen gemaakt. We willen de samenwerking tussen het eerste, Jong Vitesse en O19 optimaliseren. Edward Sturing fungeerde natuurlijk al in die rol en met Nicky erbij zien wij op meerdere vlakken een verdere optimalisering hierin.”

Vitesse is mijn club

Nicky Hofs: “Iedereen weet dat Vitesse mijn club is. De afgelopen jaren heb ik stappen gemaakt in het trainersvak. De afgelopen tijd sloot ik al regelmatig aan bij het eerste elftal en dat beviel van beide kanten uitstekend. Ik heb er heel veel zin in om onderdeel uit te maken van de technische staf van het eerste elftal.”





Related Articles

VIDEO Penalty-koning Gino Hasan Usanmaz vanaf elf meter, vv Dieren zondag 5 warmt op

Het vrienden team van voetbal vereniging Dieren zondag het 5e team is goed aan het opbouwen.

Viervoudig wereldkampioen vraagt Hakan Çalhanoglu het podium op te komen en

Sporter van het jaar en viervoudig wereldkampioen Kenan Sofuoglu heeft in het verleden een social media ruzie gehad met de

Korfbalvereniging EKCA presenteert CIBOD als nieuwe hoofdsponsor

Vanaf dit nieuwe zaalseizoen zal korfbalvereniging EKCA een nieuwe hoofdsponsor promoten tijdens alle wedstrijden. EKCA staat voor Eerste Korfbal Club

Geverifieerd door MonsterInsights