Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

De bekende fastfood-keten uit Arnhem en omgeving is op zoek naar jou!

Vestigingen

Haciali Deniz, de eigenaar van het merk Gastronoom, is inmiddels de grootste concurrent van McDonalds in Arnhem. De cafetaria Gastronoom kent namelijk al 7 vestigingen in Arnhem en omgeving. De gigantische groei van de vestigingen zorgt ervoor dat er meer mensen in dienst genomen moeten worden. Daarom is Gastronoom hard op zoek naar gemotiveerde mensen die per direct beschikbaar zijn om aan het werk te gaan.
Aan de slag

Als het aan de eigenaar ligt begin je vandaag nog bij Gastronoom. Het maakt in principe niet uit waar je in Arnhem woont. Er zijn meerdere vestigingen en deze zijn verspreid door Arnhem. Op de afbeelding hierboven zie je de vestigingen van Gastronoom. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het grote team van Gastronoom, neem dan contact op via info@degastronoom.com Wanneer niet jij maar iemand die je kent hier aan het werk kan, informeer diegene of tag hem/haar in het Facebookbericht.ReactiesRelated Articles

Horeca in Nederland op slot, jongeren massaal naar Duitsland

Nu horeca in Nederland op slot gaat om 17:00 uur, lijken jongeren en feestgangers een oplossing gevonden te hebben om

Nederlands Openluchtmuseum komende vijf seizoenen maatschappelijk partner Vitesse

Het Nederlands Openluchtmuseum is de komende vijf seizoenen maatschappelijk partner van Vitesse. Het in Arnhem gevestigde museum gaat samen met

Voorzitter moskee Dordrecht: ‘Politie ontkent en doet niks’

De voorzitter van de Turkse moskee aan de Merwedestraat is woedend op de politie die maar niks lijken te doen