Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

De bekende fastfood-keten uit Arnhem en omgeving is op zoek naar jou!

Vestigingen

Haciali Deniz, de eigenaar van het merk Gastronoom, is inmiddels de grootste concurrent van McDonalds in Arnhem. De cafetaria Gastronoom kent namelijk al 7 vestigingen in Arnhem en omgeving. De gigantische groei van de vestigingen zorgt ervoor dat er meer mensen in dienst genomen moeten worden. Daarom is Gastronoom hard op zoek naar gemotiveerde mensen die per direct beschikbaar zijn om aan het werk te gaan.
Aan de slag

Als het aan de eigenaar ligt begin je vandaag nog bij Gastronoom. Het maakt in principe niet uit waar je in Arnhem woont. Er zijn meerdere vestigingen en deze zijn verspreid door Arnhem. Op de afbeelding hierboven zie je de vestigingen van Gastronoom. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het grote team van Gastronoom, neem dan contact op via info@degastronoom.com Wanneer niet jij maar iemand die je kent hier aan het werk kan, informeer diegene of tag hem/haar in het Facebookbericht.ReactiesRelated Articles

OM eist 30 maanden celstraf voor steekpartij bij partycentrum Maksim

Een 57-jarige man uit Zoetermeer moet 30 maanden de cel in als het aan de rechter zit. De man wordt

Shi-La Lounge heeft per direct een nieuwe nieuwe eigenaar

De bekendste Shisha lounge van Arnhem heeft sinds een paar dagen een nieuwe eigenaar. General Manager Alper Bicer bevestigde aan

Nu bij McDonalds: Halal vlees, Turkse thee en McAyran

Veel moslims slaan de McDonald’s vaak over. Niet omdat het misschien niet lekker, schoon of betaalbaar is maar enkel omdat