Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

De bekende fastfood-keten uit Arnhem en omgeving is op zoek naar jou!

Vestigingen

Haciali Deniz, de eigenaar van het merk Gastronoom, is inmiddels de grootste concurrent van McDonalds in Arnhem. De cafetaria Gastronoom kent namelijk al 7 vestigingen in Arnhem en omgeving. De gigantische groei van de vestigingen zorgt ervoor dat er meer mensen in dienst genomen moeten worden. Daarom is Gastronoom hard op zoek naar gemotiveerde mensen die per direct beschikbaar zijn om aan het werk te gaan.
Aan de slag

Als het aan de eigenaar ligt begin je vandaag nog bij Gastronoom. Het maakt in principe niet uit waar je in Arnhem woont. Er zijn meerdere vestigingen en deze zijn verspreid door Arnhem. Op de afbeelding hierboven zie je de vestigingen van Gastronoom. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het grote team van Gastronoom, neem dan contact op via info@degastronoom.com Wanneer niet jij maar iemand die je kent hier aan het werk kan, informeer diegene of tag hem/haar in het Facebookbericht.ReactiesRelated Articles

D66, SP en CDA over vertrek GroenLinks uit de coalitie

Vanochtend informeerde GroenLinks ons per e-mail dat zij de coalitie verlaat. Afgelopen zondag zijn wij op verzoek van GroenLinks bijeen

Serdar Ortac en DJ Mustafa Kisi treden op in Nijmegen

De bekende Turkse zanger Serdar Ortac komt 4 december naar Nijmegen voor een concert. Serdar Ortac is een grote naam

Nieuwe ideeën tijdens Markt van de Toekomst

Maandag 19 januari a.s. worden op de Markt van de Toekomst alle ideeën gepresenteerd die zijn uitgewerkt voor de thema’s