76-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor handel in harddrugs

76-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor handel in harddrugs

Meerdere meldingen omtrent deze zaak heeft er voor gezorgd dat de politie een ‘kijkje’ ging nemen.
Drugsactie

Op dinsdagavond 27 juni 2017 heeft de politie een zogenoemde drugsactie met bijbehorende instap plaats laten vinden. Bij deze actie heeft de politie niet alleen verkopers maar ook kopers aangehouden. Na het aanhouden van een aantal kopers heeft de politie een inval gedaan in de woning waar de drugs werd gekocht.
Lees verder onder de foto
 

Aanhouding

Bij de inval in de woning aan de Jacob Catsstraat in Nijmegen is een 76-jarige bewoner aangehouden inzake drugsdealen. Bij de fouillering en doorzoeking is er een flinke handelsvoorraad harddrugs en enkele duizenden Euro’s aan geld aangetroffen. De 76-jarige verdachte is aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie is bezig met verdere onderzoek.

Tevens zal bekeken worden wat de bestuurlijke maatregelen kunnen zijn ten opzichte van de bewoner die de woning huurt van woningcorporatie Portaal.

Het melden werkt!

Via 0900-8844 of indien gewenst anoniem Meld Misdaad Anoniem (MMA) 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

ReactiesRelated Articles

TOV-bestuurslid legt per direct bestuursfunctie neer

In een persbericht aan haar leden maakte het bestuur van de Turkse ondernemersvereniging Arnhem bekend dat een bestuurslid per direct

Bekende Gelderse barber: ‘Wij zijn gewoon kunstenaars’

De bekende Gelderse barber Mehdi Forutan is niet meer weg te denken bij barbershop Born To Cut. Samen met ‘baardtrendsetter’

BEELDEN Bekende kickbokser start eigen barbershop Elite

De bekende kickbokser start nieuwe kapperszaak en ontvangt zijn eerste gasten. Reacties