Filmpje ‘Orhan Baba’ en Ahmed Marcouch al 22.000 keer bekeken

Filmpje ‘Orhan Baba’ en Ahmed Marcouch al 22.000 keer bekeken

De bekende Turkse Arnhemmer ‘Orhan Baba’ krijgt steeds meer bekendheid na zijn spontane filmpje met de aanstaande burgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch. ‘Orhan Baba’ uit het Broek was de eerste ‘journalist’ in heel Nederland die een interview hield met Ahmed Marcouch.

Filmpje met Marcouch gaat viral

Het filmpje dat bij de ingang van het Duivelshuis (bij het stadhuis) in Arnhem is opgenomen gaat viral vanwege de manier waarop ‘Orhan Baba’ een interview houdt met Ahmed Marcouch. Het filmpje is in een paar dagen tijd al meer dan 22.000 keer bekeken.

Marcouch helemaal verbaasd

Op een grappige manier heet ‘Orhan Baba’ Marcouch welkom in Arnhem, die helemaal verbaasd is van alle aandacht. ‘Orhan Baba welkom bij onze burgemeester’. Ahmed Marcouch reageert ook blij en trots op zijn allereerste interview in  Arnhem: ‘Ik wil zeggen dat ik van Arnhem hou, en van Arnhemmers ga houden. Ik hoop dat we met elkaar Arnhem nog groter en sterker kunnen maken.’Wie is Orhan Baba?

´Orhan Baba´ is een graag geziene gast in Arnhem. Orhan Baba is een verbinder in Arnhem en omgeving. Met liefde zet hij zich in voor de Arnhemse samenleving en is hij betrokken bij allerlei activiteiten van zelforganisaties in Arnhem.  Volgens velen is ´Orhan Baba´ ook de niet-officiele burgemeester van Arnhem vanwege zijn verbindende rol en zichtbaarheid in de stad.


ReactiesRelated Articles

Steun 11-jarige zoon raadslid Usta voor speciale behandeling hersentumor in Spanje

Arnhemmer Yıldırım Usta maakt zware tijden mee sinds dat hij een paar dagen geleden heeft vernomen dat zijn 11-jarige zoon

15-jarige blaag slaat agent een hersenschudding

Een tiener heeft afgelopen vrijdag een agent zwaar mishandeld. De agent hield een hersenschudding en een zwaar gekneusde kaak over

Barber Talks met raadslid en Albert Heijn man Talip Aydemir

Barber Talks met Alem The Barber publiceerde onlangs zijn meest recente video met zijn gast Talip Aydemir. Bekend als gemeenteraadslid