Filmpje ‘Orhan Baba’ en Ahmed Marcouch al 22.000 keer bekeken

Filmpje ‘Orhan Baba’ en Ahmed Marcouch al 22.000 keer bekeken

De bekende Turkse Arnhemmer ‘Orhan Baba’ krijgt steeds meer bekendheid na zijn spontane filmpje met de aanstaande burgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch. ‘Orhan Baba’ uit het Broek was de eerste ‘journalist’ in heel Nederland die een interview hield met Ahmed Marcouch.

Filmpje met Marcouch gaat viral

Het filmpje dat bij de ingang van het Duivelshuis (bij het stadhuis) in Arnhem is opgenomen gaat viral vanwege de manier waarop ‘Orhan Baba’ een interview houdt met Ahmed Marcouch. Het filmpje is in een paar dagen tijd al meer dan 22.000 keer bekeken.

Marcouch helemaal verbaasd

Op een grappige manier heet ‘Orhan Baba’ Marcouch welkom in Arnhem, die helemaal verbaasd is van alle aandacht. ‘Orhan Baba welkom bij onze burgemeester’. Ahmed Marcouch reageert ook blij en trots op zijn allereerste interview in  Arnhem: ‘Ik wil zeggen dat ik van Arnhem hou, en van Arnhemmers ga houden. Ik hoop dat we met elkaar Arnhem nog groter en sterker kunnen maken.’Wie is Orhan Baba?

´Orhan Baba´ is een graag geziene gast in Arnhem. Orhan Baba is een verbinder in Arnhem en omgeving. Met liefde zet hij zich in voor de Arnhemse samenleving en is hij betrokken bij allerlei activiteiten van zelforganisaties in Arnhem.  Volgens velen is ´Orhan Baba´ ook de niet-officiele burgemeester van Arnhem vanwege zijn verbindende rol en zichtbaarheid in de stad.


ReactiesRelated Articles

Accepteren Marokkaanse meiden bruidsjurken van 30 Euro?

Accepteren Marokkaanse meiden bruidsjurken van de Zeeman voor 30 euro? Met deze vraag gaat Salahedine de straat op om de

Arnhem succesvol in ombouwen kantoren

Sinds 2013 heeft Arnhem maar liefst 105.000 vierkante meter vastgoed een nieuwe bestemming gegeven. Alleen al in de Arnhemse binnenstad

Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

De grote vechtpartij zondagavond in Druten zorgde voor veel ophef in heel Nederland. Het ging er ook heftig aan toe